LED žárovky OSRAM.
Moderátor: Moderátoři
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
EDIT: baňka se začne ohřívat nejprve v blízkosti vláken, ne v nejvyšším místě, takže odvod tepla má na starosti zřejmě opravdu sálání. Každopádně mi žádná taková žárovka zatím neodešla, a to ani v "kopytě" u stropu v horké místnosti.
Teda je to jen dvouvývodová cívka s třetím nezapojeným pinem. Všechny piny byly stejně dlouhý, skutečně na všech nohách musel být studeňák a na zcela rovných pájecích bodech bylo vidět, že piny vůbec neprocházely pájením. Prohlídl jsem měnič tý starší Osramky a to samý, zase nohy trafa nekoukají z pájecích ploch. Přitom jde trafo v pohodě dorazit k plošáku tak, že piny na druhý straně čumí cca 2 mm nad pájecí plošku.
Zapájel jsem, poskládal a svítí.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
PotPalo píše:Lidi nič.
Rčení "Co tomu řeknou lidi" používala často moje babička. Nojo, kdysi byly časy, kdy lidem ještě záleželo na pověsti a bylo naprosto nemyslytelný, aby osoba, který na pověsti záleželo poklesla k takový činnosti.
Socík tyhle zásady v podstatě smáznul a kapitalista je už znova nevytvořil....
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Celeron píše:Nojo, ale prohrabovat se na veřejným místě v podstatě popelnicej, co tomu řeknou lidi.![]()
Ostatní bezďáci to neznají, konkurence a rvačka u poelnice nehrozí.
A jsem slušně neoholen a oblečení tomu také odpovídá, nemusí každej vědět, že jsem vlastně bohatej a beru 14k důchodu.
Na špatný pověsti pracuju celej život, aby po mě něco zůstalo
Celeron píše:Malda2010 píše:Než použít OSRAM, to si to raděj "osram" sám.
![]()
Nějak nerozumím řeči tvýho kmene.
Přijde bača do elektra a chce žárovku.
„Jakou,“ ptá se prodavač, „Philips nebo Osram?“
Bača: „Kolik stojí?“
Prodavač: „Philips 9.90, Osram 49.90.“
Bača: „Dajte mi Philips, ja si ju doma osram sam.“