Snížení napětí sekundáru toroidního trafa
Moderátor: Moderátoři
Jen se ta logika musí předělat aby neregulovala podpětí, ale přepětí.
V "síti" tak budeš mít pořád 205 - 215V
Stejně by mě zajímalo, co je to za modul a že se nebojíš jít při nominálu v síti na maximum.
Prostě Jirka má věc, která má napájecí strop na 38V DC, nechce ji ohrozit zbytečně vysokým napětím, ale bohužel má trafo, který je navržený pro dneska už historický stavy v rozvodný síti. Nechce bejt jako blbečci z Brusele, co nařizujou z fleku všecko starý a do tý doby dobrý vyhodit a povinně koupit nový žluťácký šajsy, ale chce to zařízení pomocí dostupný úpravy uchovat funkční i při dnešních podmínkách "v zásuvce". Co je na tom proboha tak nepochopitelnýho?
Jirko, těch 300W výkonu na primáru dělá na primáru o chlup víc jak 1,3A. Už to tady napsal o kousek vejš Ransom, jde to učunit pomocí trafa na cca 12V, zapojenýho jako snižovací autotrafo, kdy sekundár zapojíš vlastně v protifázi před primár toho "snižovanýho" trafa. Aby neshořelo taky jako papírovej čert, není od věci ho maličko nadddimenzovat - neboli ten sekundár místo na 1,3A udělat na cca 1,5A - což v případě 12V trafa dělá bratru 18W. Takový, nebo ještě o fous výkonnější tráfko (ale ne zas zbytečně o moc, nějakejch 25W už je myslím naprosto královská rezerva) když použiješ, tak nebudeš muset do svýho toroidu nic rejpat a použiješ ho tak, jak je ....
A kutilmile - nelituju tě
Danharde, AC regl 230V na 110-230V /500W mám, japonskej a motorovým autotrafem. Poťákem podle voltmetru nastavíš požadovanej výstup a pak už jen servo rejdí sem a tam jak dorovnává při změně zatížení. Ale je to mrcha těžká jako sfiňa, cca 20 kg.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!