Elektrický dávkovač tek. mydla-ředit-neředit aby byla pěna
Moderátor: Moderátoři
Elektrický dávkovač tek. mydla-ředit-neředit aby byla pěna
Pokud něco z rukou nejde pořádně smýt, tak je to sračka a nepoužívej to.
Já osobně nesnáším všechny ty srágory kterýma se umyješ a i po opláchnutí a utření zůstaneš tak nějak mokromastnej.
Pokud však trváš na pěně, není to o tom jak moc to naředíš, ale o tom, že se do toho při vytlačování nějak vhání vzduch. Podle mě je to stejná blbost jako třeba bublinková čokoláda.
Jo a mimochodem, ta pěna není pro tvé pohodlí nebo luxus, ta je jen proto, abys měl pocit, že ti hodně vylezlo, ale provozovateli ubyla jen troška.
- Artaban001
Ptal jsem se v drogerii a že na to aby to byla pěna tak to musí být nějaký spešl tek. mýdlo. Měli jich tam hodně ale všechno kam jsem koukl bylo označeno jako tekuté mýdlo. Tak se mě to tvrzení v drogerii nezdálo.
Na rukách mě gel. mýdlo nevadí ale ta pěna mě připadne lepší.
Hergot práca, do této chvíle jsem si myslel je to Xiaomi a vono ne, je to Xiaowei. Ach jo ty oči.
Tady mas nejake recenze na ten zazrak
https://www.banggood.com/cs/Xiaowei-X6C ... 01013.html
rnbw píše:Pouzivam tuhe mydlo, takze neriesim ziadne davkovace, plastove flase a iny zbytocny odpad.
No pokud jseš na to mejdlo sám, tak proč ne. Jinak ale proč asi maj tyhle dávkovače kapalnýho mejdla v nemocnicích infa závoru, nebo páku na loket asi tušíš.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!