pracovní stůl v bytě
Moderátor: Moderátoři
- kevin_mitnick
Cílem bylo vytvořit pracoviště v obýváku, které bude bezpečně uzavíratelné před dětmi a přitom maximálně funkční. Skříň s klasickými dvířky jsem zavrhl - otevřená dvířka zabírají příliš mnoho prostoru a jsou i nevzhledná (otevřená skříň vedle zavřených vypadá vždy neuspořádaně). Na stůl se vejde i CRT televize 55cm bez problémů, nářadí a kabely jsou teď zavěšeny v úchytkách po bocích a přibylo pár poliček na součástky, chemii a další nutné drobnosti. Osvětlení mám lineární zářivkou (neháže stíny). Skříň jsem si dělal sám, materiál stál asi 4,5 tisíce, nejdražší položkou byla žaluzie...
- Přílohy
-
P1010072a.jpg- uzavřeno žaluzií
- (117.04 KiB) Staženo 171 x
-
P1010070a.jpg- otevřená pracovna v obýváku
- (139.3 KiB) Staženo 295 x
- Přílohy
-
DSCF2590.JPG- (201.31 KiB) Staženo 283 x
Na bytě bych nemohl mět ani tolik "elektro bordelu" ve kterém se tak rád hrabu....
nxn píše:Co to máš za oscop. mě to připadá jako ten ruskej co máme ve škole a to vykresluje "jedna báseň" místo obdélníku skoro sinus...
Ak dobre pozerám je to rusák C(S) 1-94. Dobrý a malý scop ak je nastavený .
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
Ještě k tomu bastl koutu - samostatná místnost je ideál a pro některé činnosti i nutnost (tišťáky, soustruh atd...). V paneláku jsou vždy omezené možnosti a pokud se k tomu nepostavím formou "tady jsem pán já", musím se přizpůsobit. Je pravda, že mnoho věcí jsem řešil s dcerou na klíně (páječka, vrtačka atd. jsou přece ty nejzajímavější věci na světě) ale v okamžiku, kdy jsem "zatáhl roletu" jsem mohl odejít v klidu s tím, že mi na mém potenciálně nebezpečném stole nebude hospodařit dvouletý prcek (na fotkách je vidět mimo jiné kontrolka v horní levé části, která ukazuje vypnutí síťového přívodu na stůl...).