Návod k TV ECG 22 LHD 113 M4 - kdo pomůže?
Moderátor: Moderátoři
Návod k TV ECG 22 LHD 113 M4 - kdo pomůže?
Někde se nám v rodině vyloupla tahle starší placka, potřeboval bych k ní aspoň uživatelskej manuál a specifikaci, co to umí a co ne. Jde zapnout, otevře uživatelský menu, zapne vyhledávání, označený A/D (asi analog a digitál), ale vyhledávání ukončí a nic nemá uloženo (místní kab. TV).
Bez návodu/manuálu jsem slepej a hluchej, ani ten Ujec Ghůůůghl o ní nechce nic vědět, potřeboval bych aspoň zjistit, jestli uměla jen DVB-T, nebo jestli umí i DVB-T2 a DVB-C. Vzadu má IEC anténní vstup, SCART, HDMI a 3xCINCH (externí audio a kompozitní video). Fotka štítku je v příloze.
A kutilmile - nelituju tě
Takže potvrzeno, buď si uživatelka koupí set-top-boxík, nebo plácačka půjde jako monitor k PC pro jednodušší práci. Vyhodit ji do červenýho konťasu je škoda, pokud bude fungovat aspoň v tomhle režimu.
Josef, já zadával "ECG 22LHD113M4 manuál" a vyhodilo mi to jen reklamy na prodej 26" a 32" televizí. Tvůj odkaz na návod je pro úplně jinej typ - pokud to má stejný šásko, já to nemám jak zjistit. Servisák nejsem, takže pokud někdo má už vytipovanej web, kde se specializujou na tuhle značku a může pomoct, ušetřil mi tím půl dne prolejzání netu.
Ještě jednou dík všem za help v hledání.
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:... Servisák nejsem, takže pokud někdo má už vytipovanej web, kde se specializujou na tuhle značku a může pomoct, ušetřil mi tím půl dne prolejzání netu.
Servis na zn. ECG zastřešuje ing. Machulda Videoprogress Pha