R320s - nenajde sít

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Zdenek_L

R320s - nenajde sít

#1 Příspěvek od Zdenek_L »

Ahoj. Mám ten celogumovej Ericsson R302s s takovou tou plácačkou místo antény:-). Nevíte někdo proč když do něj dám SIMku (eurotel) tak většinou nenajde síť a vypíše JEN TISNOVA? Blokovanej neni, protože občas tu síť najde. Většinou v Praze a jenom nachvíli. Přitom C45 mi funguje normálně. Dík.
Zdenek_L

R320s - nenajde sít

#2 Příspěvek od Zdenek_L »

R320s.
Gabca
Kontaktovat uživatele:

stejny jak A2628s

#3 Příspěvek od Gabca »

Zdar tak to nevim,ale zajimalo by me to taky pac u Erricsona A2628s mi to taky dalo,uplne stejne jak popisujes.
Gabca.
cyberax

#4 Příspěvek od cyberax »

Ja som mal R320s a svojho času to bol super telefón. Ja som mal podobný problém na eric. T39, proste niekedy vypadla sieť, bol v záruke takže najprv mi vymenili anténu, to ale moc nepomohlo, tak potom ho zobrali na RMA, ale ani oni samy to v servise nodokázaly zistiť a tak mi vrátili peniaze. Keď som bol náhodou v tej predajni (asi po 1 mesiaci), tak mi hovorili, že na to konečne došli, volaká SMD súčiastka pod anténnym konektorom bola odpálená a zle prepúšťala signál.
Gabca
Kontaktovat uživatele:

aha

#5 Příspěvek od Gabca »

Aha cili SMD pod antenim konektorem.Ja mam ten A2628s ete ve skrini,schvalne potom zkusim mrknout.
Raptor181
Moderátor

#6 Příspěvek od Raptor181 »

Koncak....
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“