Kulový blesk?
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Tam ale padlo tvrzení, že KB při styku s kovem v některých případech exploduje s účinky podobnými ručnímu granátu.
Další setkání bylo asi po padesáti letech, kdy nám do našeho řadového domku opatřeného hromosvody udeřil blesk. Kdo měl v tu chvíli zapnutý televizor, tak měl po něm a odešly rovněž všechny anténní zesilovače. Během chvíle po úderu se v mém vypnutém elektronkovém televizoru Orava 131 skrze bílý čelní plast v oblasti kanálového voliče rozzářila kruhová zář o průměru kolem 10cm (asi tedy kulový besk) a po krátké době zcela bez následků pro televizor někam zmizela.
Mě v domě vše přežilo, akorát to odnesla STA, takový zastrkávací cínovaný vaničky s převodem UHF do VHF z Banské Bystrice co se používaly ještě před TESA a STEA. Kupodivu trandy GF a AF to přežily ale KU605 ve zdroji byla fialová.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Potřebujou sledování, tak dělají podvodná videa.
Jedno podařené video ukazovalo orla, jak bafnul, poponesl a pak pustil batole. Tomu jsem uvěřil a nebyl jsem jediný. Pak napsali, že ho udělal nějaký profesionální animátor.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
samec píše:Podvod. Normálny človek by neukončil video, kým by nebolo čo točiť...
To se Ti nikdy nestalo, že jsi měl plnou SDkartu v tu nejblbější chvíli?
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- kevin_mitnick
To ze dojde volne misto na karte se stat muze, ale u fakeovych videi je to zeleznym pravidlem
https://www.boomlive.in/world/fake-news ... tescroll=1