Dynamická směrovka na koncové lampě
Moderátor: Moderátoři
Dynamická směrovka na koncové lampě
nemáte někdo zkušenost s dynamicku směrovkou ?
koupil jsem na vozík koncová multifunkční světla které mají dynamickou směrovku. Napadlo mě jak se bude ta směrovka chovat když bude napájená z blinkrů. Nebude se přerušované napájení z blinkru hádat s dynamickou směrovkou, když má jiný cyklus svícení ?
děkuji za názory.
Podobná blbost jako "malůvky" z LEDek namísto normálních předních světel apod.
Lidi neumějí jezdit, ale kravin je na silnicích jako kdyby je shora shazovali buldozerem.
Autora původního dotazu bych spíš upozornil ať si dá bacha na to, zda ten bazmek má všechna náležitá schválení, protože jinak ho s tím vyrazí na první STK.
- tomasjedno
tomasjedno píše:Já to za zbytečnou opičárnu nepovažuji. Blinkry mají být nápadné...
Já to považuji spíš za nebezpečnou opičárnu.
Právě proto, že je to nápadné. Když to začne jezdit po ulicích a silnicích v množství větším než malém, řidiči si na to zvyknou a může se stávat, že přehlédnou auta co ještě budou mít normální blinkry.
- tomasjedno
Jo a taky by měla být všechna auta stejně velká a šedivá, protože mezi velkými a barevnými se malé šedivé snadno přehlédneYarda1 píše:Když to začne jezdit po ulicích a silnicích v množství větším než malém, řidiči si na to zvyknou a může se stávat, že přehlédnou auta co ještě budou mít normální blinkry.
- tomasjedno