Výběr TV Samsung vs Philips
Moderátor: Moderátoři
konosuke píše:Nemám důvěru k TV plackám na pavoučích nožkách, stačí menší závan
větru (průvanu) zvídavé děcko, tchýňa Jaruna nebo pes domácí a průšvih
je na světě.
Solidní central stojan má Toshiba 80 cm z Planea, jo ale ta je bez scartu
a zvuk 2x6W mírně nedostačující. Tak si vyber člověče.
(zatím tedy hraje český Panasonic CRT a STB Emos 190 napojený redukcí
přes čelní dutinky cinch)
Toshiba
Když už ses tady (ne)jednou pochlubil, žes přestal platit koncesionářské poplatky, tak se taky pořád nechlub, že TV stále přijímáš
konosuke [size=75]tam[/size] píše:Synci, jde to, odhlásit TV z evidence a neplatit koncesi, za 5 minut hotové akorát podepíšete čestný prohlášení či tak něco. No bednu sice mám, 22 let starou Micubišku ale digitál příjem stejně neumí a STB bazmek je hanebné provizórium...používám enem coby monitor k VCR a DVD, to se smí bez koncese, ne ? Politika mě nezajímá, reklamy serou, hloupé seriály nestrpím, sportu nerozumím tak proto. Darmožrouty redaktory manažery živit poplatky nebudu.
konosuke píše:a pověz mi, jak to souvisí s výběrem TV o kterém vlákno je ?
trochu emočně ujíždíš...nepříčetný blábol
A co ty tvoje bláboly tady? Kde tam máš výběr TV, kterým asi vůbec nerozumíš?
konosuke píše:A ty se laskavě nešťourej v historii a v cizím soukromí...koukám dlouhodobě
že se zoufale nudíš to nemáš nic užitečného na práci? Můžeš například
vykládat kamiony, česat jablka, odklízet sníh a tak podobně - jenom chtít!
Takže když to shrnem, pokud jsi opravdu tak emočně a nepřičetně založený na každé kravině, kterou vybliješ, tak se prostě vůbec neozývej.
Rozhodla cena. Koupeno přes jednoho internetového prodejce, zrovna měli 1ks v akci rozbaleno/slevněno 28% sleva
Obraz super, zvuk se mi jeví trochu slabší kvalita v porovnání s předchozí TV. Za tu cenu, to beru jako spotřební zboží. Celkový dojem OK. Lidem pro které to je, se líbí...
Díky za pomoc, udělal jsem si obrázek o tom co je na trhu a jak k tomu přistupovat...
- kolkatikum
- Zablokován

Hydrawerk píše:jezevec píše:Philips určitě ne, je to čínský šrot.
A ví se, jestli je to např. převlečené TCL?
Hm, tak televizory Philips vyrábí firma TP vision sídlící v Nizozemí. https://en.wikipedia.org/wiki/TP_Vision
Vývoj a výroba probíhá kdovíkde, asi v Číně. Patří to pod firmu TPV Technology z Hong Kongu...
https://en.wikipedia.org/wiki/TPV_Technology
Snad je to o trochu lepší, než nějakej ten Sencor a podobní.