Samsung internet a spam
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Samsung internet a spam
Žádnou aplikaci jsem v poslední době neinstaloval, mám tam Avast Premium (ten nic) a hlavně to nejsem schopej v tom mobilu najít, co je to za kulišárnu. Chodím jen na stránky typu mapy, wiki, EB atd. Tam je snad jediná možnost, že jsem něco odklikl v souhlasu s cookies, ale to by snad mobil hlásil, že se něco instaluje.
Na netu jsem nic nenašel, nebo neumím hledat.
Můžu vypnout oznámení, ale to není řešení.
Máte na to nějakej postup? S PC si poradím, ale tohle je záhada.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Fakt hodně blbá knížecí rada - když to je tovární apka, kterou jen tak bez rootu systému odinstalovat nelze.vladodyno píše:Skús odinštalovať Samsung internet.
A kutilmile - nelituju tě
Prostě buď akceptuješ aktualizaci, i kdyby tě měla vnucovaná reklama und další nevyžádaný funkce třeba zabít, nebo si tu apku "nezasloužíš používat" a bude ti znemožněno ji dál bez aktualizace a povolení jejích vychcánkovskejch a špehovacích požadavků používat, jak mi před pár lety na plnou hubu sdělil xichtobůkovej "mesendžr". Volbu každopádně máš.EKKAR píše:Jenomže ona si ty aktualizace při pokusu o používání začne každá takhle "umravněná" apka zase vynucovat - a bez nich většinou odmítne fungovat. Neboj se, něco už jsem si s takovým přístupem zažil. Je to kolorit používání chytrofounu, každej výrobce chce vydělávat a Ghůůghl jako skoro monopolní dodavatel resp. smluvní šiřitel softu obzvlášť....
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Naštěstí mobilní internet nějak neprožívám. Ale budu to trápit dál.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- forbidden
- Kontaktovat uživatele: