Hurá do vesmíru a zpátky na Zem! (A važte slova!)
Moderátor: Moderátoři
Hurá do vesmíru a zpátky na Zem! (A važte slova!)
Artaban001 píše: ... na oheň nachystat neumí a první, co řeší, tak jestli je tam wifina...
Dočetl jsem se, doufám, že je to vtip, když jedno moderní dítko bylo vytažené do lesa aby hledalo houby, divilo se, proč je má hledat, že by stačilo zeptat se strejdy gůgla, kde jsou.
No, nepřeháněj, Kono - jeho smrt při havárii MiGu-15UTI, shodou okolností vyrobenýho ve Vodochodech, potvrzoval po celej zbytek svýho života asi jedinej ruSSák, kterýmu jsem byl ochotnej věřit všecko, co řek - protože jsem si o něm osobně ověřil, že když o něčem ostatní i jen trochu lhali, on neříkal nic a jen vrtěl hlavou na znamení, že on o tom odmítá mluvit, protože by se musel provinit proti svýmu nejvnitřnějšímu přesvědčení = musel by úmyslně lhát. Ten člověk se jmenoval Alexej Archipovič Leonov - a opravdu je doložený, že za celou zdokumentovanou dobu, po kterou se mohl vyjadřovat k dění ve svý vlasti, se nedopustil úmyslnýho šíření nepravdy. Bohužel už nežije - kmotra Beznoska si pro něj přišla v říjnu 2019 ve věku 85 let.konosuke píše:Neprovokuj...Jura se uchlastal, neunesl slávu a skončil na psychině, známá to epizoda
A kutilmile - nelituju tě
- Artaban001
Jo, ale celá jeho rodina žrala celý život hlínu a je s podivem, že veškeré to chování okolí/úřadů/neúřadů vůbec přežil. On neměl žádný vztah k politice, k vládcům. On si prošel "ruským peklem" už jako dítě. Vůbec nechápu, jak ho propašovali do vesmírného programu...EKKAR mimo jiné píše: s Alexejem Archipovičem jsem se v roce 1988 osobně setkal