BEKO model NR 29PFC7K67SXS

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Kaca »

Tak včera večer jsem se dostal do SM ale ještě nemám tak vyhráno jak jsem si myslel. Ještě musím přijít na to jak s nastaveným údajem do paměti a jak ven ze SM tak aby nastavené údaje zůstaly zachovány. Jestli to někdo ví tak prosím poraďte, jinak budu zkoušet a pátrat. Alespoň na tom budu mít také nějakou zásluhu. Děkuji
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Kaca »

Tak a teť jsem se dostal do situace kdy je telka pěkně nastavená rozměrově ale po přeonutí na jakýkoliv program se obraz objeví asi tak na vteřinu a pak zmizí jako když zmizí signál. Možná že opravdu budu muset sehnat ten servisní ovladač a nebo jestli někdo máte s tímto stavem nějaké zkušenosti tak prosím ještě poraďte. Díky :cry:
adept

#18 Příspěvek od adept »

Kaca píše:Tak včera večer jsem se dostal do SM ale ještě nemám tak vyhráno jak jsem si myslel. Ještě musím přijít na to jak s nastaveným údajem do paměti a jak ven ze SM tak aby nastavené údaje zůstaly zachovány. Jestli to někdo ví tak prosím poraďte, jinak budu zkoušet a pátrat. Alespoň na tom budu mít také nějakou zásluhu. Děkuji

Tak ještě jednou.Dej menu a zadej 9301
výběr P+ a P-
změna Vol+ a Vol-
potvrzení OK
ukončení TV/TXT
Hodně zdaru.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Kaca »

Ještě jednou moc děkuji ! Ještě potřebuji docílit toho aby mě asi tak vteřinu po vypnutí nevypadl signál. Pokaždé když naladím kanál se objeví krásný obraz a drží až do té doby než přepnu na jinou předvolbu a zpět, při čemž zadaný kanál do paměti je v pořádku ale až po opětovném doladění ( stačí o jedno číslo tam a nebo zpět ) obraz zase drží. Při ukládání kanálů do paměti samozřejmě zadávám OK - uloženo ale není to nic platné. Po každém přepnutí se obraz kteréhokoliv předvoleného kanálu objeví na vteřinu a signál jako by zmizel.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Kaca »

Už je všechno OK.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“