zníženie času svitu LED pri solárnom reflektortore Livarno
Moderátor: Moderátoři
zníženie času svitu LED pri solárnom reflektortore Livarno
Livarno HG08748 problém je že nieviem identifikovať chip na doske je len to čo vidíte teda nič zospodu predstavoval som si to či tam nie je nejaký RC obvod klasika ako to bíva hocikde inde čím sa určuje čas
pôvodne je to nastavené na 2 min nechápem načo ???? mne by stačilo 5-10sec.
kupený z lidla
https://www.lidl.sk/p/livarno-home-led- ... p100345530
poprosil by som aby sme tu nerobili nejaké velikánske litánie a nech napíše iba ten čo vie ako to modifikovať
ĎAKUJEM!
- Artaban001
když eliminuješ předřadný a vazební odpory, zbydou Ti ty, který mohou něco ovlivnit. Takže buď snížíš nějaký z těch odporů, nebo snížíš kapacitu kondenzátoru.
Tipnul bych RT (potisk na desce) T jako time Změř ho a zkus ho vyměnit za o něco nižší hodnotu
Keď tam jasne napíšem že prosím aby písal len ten čo to už modifikoval myslel som tým že tam napíše človek čo presne tento typ už prerábal lebo v opačnom prípade sa stane presne to čo sa aj pod článkom stalo tipovačka
Veď to viem aj ja že hľadám nejaký RC a ľahko pomením buď znížim kapacitu alebo zmenším odpor a vyskúšam či sa zníži čas zopnutia no lenže ak nevieme ani to že čo je tam za chip tak je to lotéria
A to sa stalo aj mne
A teraz k veci: čo je užitočné aj pre ostatných
• Táto hovadina stála cca 7€ a je to sračka a v žiadnom prípade to nestojí za tie peniaze
• Má to 600mAh batériu svieti to 2 min neviem načo a údajne Svetelný tok: 87 lm
Ja som sa snažil o modifikáciu jeden 100k odpor som pri RC dal na polovicu a bolo vymaľované PIRko skončilo
Moje odporučenie nekupujte tú hovadinu za7€ z lidla kúpte si toto za3,5€ a nebudete nič prerábať
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]