Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 4
Moderátor: Moderátoři
Jen odložit nemístný stud
to je požadavek doby, sleduješ Storege wars? jezdí pontiacem a skupujou
rezaté pračky, rozviklaná křesla, stará LP...do je duch co táhne Ameriku
no a v Česku? eee, dyť to nemůže fungovat, raději si lehnu, zapnu fotbal v TV
MiraSt píše:Předem dávám cenu 100.- za jeden kus čehokoliv co je tu k vidění.
To jako že Ti nahlásím počet kusů, které jsem někde vytáh a podle toho Ti vyplatím příslušný počet stokorun?
Kdybys to hodil někde pod střechu, ok, ale teď, když už na to kolik dní prší a kdoví kolik lidí přehrabalo to už asi nemá význam. Jel jsem tam, že kouknu jestli něco ještě k něčemu bude, takhle dopředu to nemám jak posoudit.
Například ten Máj mám doma a řeším transport do Plzně. Takže si o stovku řeknu.
Pro Kremík foto.
Trochu jsem tam teda hráb, kapku víc než bylo v plánu, když už jsem tam jel dvakrát, ať to má nějakej efekt. Lampové rádio jsem vzal jedno, ostatní tam nechal i s lampama, vyzobal jsem zhruba jen ty vysypané. Míru se mi bohužel nepovedlo zkontaktovat, i když pravděpodobně asi nebyl daleko. Dlouho jsem se nezdržoval, potřeboval jsem ještě někam jet. Takže Míro, dík za echo, snad se Ti někdy odvděčím.
Dneska tam bylo tohle.....
Funguje to. I VHS a docela kvalitní obraz to má.
Ale není k tomu ovladač.
Tyhle jsou na to porovnání ideální a protože byly dvě, mám tak vlastně čtyři konce, na kterých můžu porovnávat různé úpravy mezi sebou. To prostě nešlo odolat
že by pomsta zlé ženy kutilovi ? nebo likvidace "nadnormativních" zásob ?
materiál: ocel nástrojová třídy SUP-11 zatím studuji co je to zač
výroba: Čína (není potřeba zdůrazňovat) v této souvislosti jedna otázka:
co je na světě českého? (pro zajímavost: holicí škrabky na hubu Cien jsou
z Egypta)
Reprobedýnky RFT.
Ještě jsme je neodzkoušel, ale pokud budou fungovat, půjdou pod pergolu.
Jestli mě s nima teda moja nevyhodí
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Podobný dvoupásma od Tesly, používaný kromě muziky i jako podstavce pod kytky, tudíž s dýhou zlikvidovanou přelitou vodou, se mi povedlo zachránit - přebroušením, překytováním jemným tmelem, vybroušením do hladka a potažením matnou černou samolepicí tapetou (DC-fix). Tkaninu jsem opatrně sejmul a vypral v roztoku lihu a náplně tlustýho lihovýho fixu - tím se oživila černá, tkaninu jsem nalepil zpátky na reprobedny. No a tím to v podstatě zhaslo, jako výhybka byly uvnitř jen "hovňáky", rozpraskaný ale nebyly, tak jsem je nechal dejchat a bednítka vesele hrajou u známejch na chalupe ...Michal22 píše: ... Reprobedýnky RFT ...., ale pokud budou fungovat, půjdou pod pergolu.
Jestli mě s nima teda moja nevyhodí
A kutilmile - nelituju tě
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
A kutilmile - nelituju tě