Sem patří samozřejmě i přístroje s "utrženým sluchátkem"- bezdrátové, ale vždy dále s okolním světem komunikující po vedení, a to nejen ve veřejných sítích.
Pro telefony GSM a podobné máme samostatnou sekci.
Zdravím, mám doma telefonní ústřednu Panasonic KX-T616, koupil jsem si k ní GSM bránu která podporuje jen tonovou volbu, po tom co jsem to zapojil a nefungovalo to, jsem po chvilce zkoumání zjistil jednu věc, že i když na telefonu volím tonově, tak ústředna to převádí a na vnější linku do GSM brány volí pulzně. Potřeboval bych to přenastavit aby když se volí tonově, z telefonu, tak aby se volilo tonově i na vnější linku, a pokud by to ústředna uměla tak úplně nejlepší by bylo kdyby když se z telefonu volí pulzně to převáděla na vnější linku na tonovou volbu. Jelikož k ústředně nemám programovací telefon, a myslím si že i kdybych ho měl, tak si nejsem jistý jestli bych to dokázal nastavit, nevíte o nějakém servisu, popřípadě neznáte někdo nějakého člověka kdo by mi to dokázal nastavit za nějakou normální cenu?
Díky za rady a doporučení
Díky, příští týden pojedu do prahy a budu v praze kousek od modřan, tak tam zkusím zajít a zeptám se kolik by to odhadem stálo a popřípadě domluvím termín.
Ano, přesně tak, klidně bych to zkusil, ale bohužel takový telefon nemám, mám jenom telefon Panasonic KX-T2261CZ, o kterém mi bylo řečeno že tím to nejde.