OTF 4467A farby

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
dMaX

OTF 4467A farby

#1 Příspěvek od dMaX »

Poradte prosim co moze byt toto za zavadu. Dik.

farby nastavene na maximum
Obrázek

a minimum
Obrázek
Frenky

#2 Příspěvek od Frenky »

Máš zmagnetovanou obrazovku.Pokud vypínáš TV pouze DO,může se to stát..jinak může být vadný POZISTOR,nebo si *dětičky* hrály s magnetem a pak je to vyřízené....
PetrK
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od PetrK »

Mě to spíš na 99% připadá jako kdyby ta televize hapala na zem (hnutá maska).., no nevím :?
**** Petr ****
dMaX

#4 Příspěvek od dMaX »

PetrK píše:Mě to spíš na 99% připadá jako kdyby ta televize hapala na zem (hnutá maska).., no nevím :?

Moze byt lebo obal tv je prasknuty. Neviem co snim povodny majitel robil, mne ho dal na suciastky, len mi je ho luto lebo pod tym humusom je pekny ostry obraz. Takze by pomohlo jedine vymenit obrazovku? Kolko asi stoji nova?
PetrK
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od PetrK »

dMaX píše:Moze byt lebo obal tv je prasknuty. Neviem co snim povodny majitel robil, mne ho dal na suciastky, len mi je ho luto lebo pod tym humusom je pekny ostry obraz. Takze by pomohlo jedine vymenit obrazovku? Kolko asi stoji nova?

No tak je to na 100%, to je jasné.

Když je zmagnetovaná tak tam jsou barevné fleky, například někam postava strčí ruku a má jí fialovou a tak podobně. Tohle jsou pravidelné tvary takže obrazovka prostě neopravitelná, hnutá maska. Cenu nové neznám, podívej se na http://www.reton.cz/crt/obrazovky.htm
**** Petr ****
geco

#6 Příspěvek od geco »

PetrK to popsal přesně,hnutá maska obrazovky.Jinak obrazovky made in Lithuania to dělají bez pádu,vytvoří krásný soustředný barevný kruh.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“