nevíte někdo jak je omezený počet poloh na přepínači vstupních signálů ?
Mám tady jeden kus co se přepínač ochotně točí dál za polohu tuneru.
Nikde jsem nenašel nějakou část mechanizmu nebo nějaký blokovací kolík.
Starsie teslacke prepinace mali moznost moznost menit pocet poloh speci podlozkou s trnom. Skus zistit podla typu prepinaca v Tesla katalogu, ci ten tvoj taku moznost mal.
Začal jsem dávat do kupy tento zesilovač, který před cca 20-ti lety hrál a všiml jsem si nesrovnalosti mezi schématem a reálným zapojením. Je chyba na (nejen) mé desce ?
Červeným křížkem jsem vyznačil kde ve skutečnosti není spoj a zeleně kde je spoj.
Na fotce desky jsem to naznačil jak by to mělo být podle schémat.
Mám to předělat ?
Je to len ďalším vylepšením výrobku Tesla, ktoré robili niekedy snáď kus od kusu, alebo použitím inej súčiastky, alebo nameraním iných hodnôt súčiastky dovezenej novým kamiónom? Keď to tak vyšlo z výroby, asi by som to nechal.. Alebo ako správny vývojár popracoval na ďalších vylepšeniach..
Zapojene je to dobre - ten odpor 2R2 je meraci odpor pre prudove obmedzenie. Cez tento odpor musi tiect vystupny prud a pin 1 meria ubytok napatia na tomto odpore.
Prostě chyba ve schematu, na kterou ve výrobě neskočili. Ono by to fungovalo i s tou chybou, jen by nebylo funkční omezení výstupního proudu. rnbw byl rychlejší...