Jak se dělají prachy
Moderátor: Moderátoři
Jak se dělají prachy
A kutilmile - nelituju tě
- josef_novak
https://www.primercube.eu/img/cms/vyvoj/4.jpg
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Noo.... Mám je. Stály sice 33t, je u toho i tlaková poklice a byly i hodiny na zeď. No po revoluci to byla novinka a moja a já jsme do toho šli. Mám je doteď a jediné co se vysypalo byl ten budík na poklici. Ale sehnal jsem nový. Takže po třiceti rokách spokojenost. Vařili jsme na plotýnkách, sklokeramice a teď na plynovým vařiči.Hubert_79 píše:Zepter...
Hubert_79 píše:Ty jsi sem spadl z jaké planety?
Takovéto chujoviny se prodávají co proběhl plyšák... Teď je to jen na netu.
Další mě napadají - savopiči (aneb CDS), pí-voda a další. Herbalife, Zepter...
Ale Kája to tady dál protože je to spojené elektronikou a tím pádem s EB. Tak proč toho pleteš hrnce nebo doplňky výživy
rnbw píše:Nerezove hrnce su nesmrtelne
Jo, to jsem si taky kdysi myslel. Bejvávalo...
Staré hrnce pořád jak nové, "nové" hrnce, koupené před pár lety kvůli indukci, děs a hrůza, jeden už je odepsanej. V hrnci se vlní dno, vyžíraj se do něho dírky a dělaj prasklinky, na jednom se uvolnil spodek, nepřevádí teplo, když jsem pod něj dal papír, v některých místech zhnědnul až skoro do černa, a to ani nevím jestli plotna jela na plný výkon.
Přitom ty staré taky mají dvojté dno. Pamatují toho dost a furt v pohodě.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
K tomu produktu zmíněnému v titulku - působil jsem kdysi na poště, kam pravidelně chodila firma, která podobné šunty prodávala. Denně minimálně deset balíků na dobírku. Ty částky by i dnes byly slušným příjmem.
Takže ano, bohužel tohle lidi kupovali, kupují a kupovat budou.
K vysavačům Rainbow jsem přičuchnul díky měkkosrdcatosti mojí polovičky, která to podvakrát slíbila sousedkám, u kterejch byl prodejce dělat předváděčku, že přijdeme jako sousedi taky, za to prodejci rozdávali nerezovej servírovací servis a poměrně kvalitní sadu 2ks nožů, pak se k nim přidal i ex-švára, takže jsem měl dokonce příležitost si osobně a bez "odbornýho dozoru" vyzkoušet co všecko ta technika umí. Ano, filtrace špíny přes vířící vodní clonu je účinná, díky tý rotaci vody se i dociluje výborná separace vodní tříště od vyfukovanýho vzduchu (tříšť se odstředivou silou vrhá na vnitřní stěnu nádoby a má tak minimální úlet kapiček do vyfukovanýho vzduchu), "praní" čili mokrý čištění koberců a čalouněnejch věcí jde díky přídavným nádržím a nástavcům taky dobře, firma k tomu má i vlastní značkovou nízkopěnivou nebo naopak hyperpěnivou chemii (podle toho jestli se čistí kapalinou nebo jen tou polosuchou pěnou), výborný jsou i mechanický klepací a vysávací nástavce s napájením po kabelu vedeným podél sací hadice a trubky. Ale tím ty klady asi tak končí, zápory začínají cenou a pokračujou extrémní teritorialitou a exkluzívností všeho, co si k tomu vymyslíte - nic není kompatibilní s čímkoliv funkčně podobným a servis je výhradně jejich exkluzivní záležitost. Když se k tomu přičtou ceny plus clo za zásilky nutně právě z důvodu exkluzivity dovážený až zpoza Veľkej Mľáky, nedostupnost jakýhokoliv pro ně speciálního nářadí (šrouby se spešl hlavou, utopený v hlubokejch a úzkejch šachticích, takže bez endoskopu ani nezjistíte tvar pracovní části klíče/šroubováku) a tím vynucenej výhradně jejich firemní servis sebemenší blbůstky, tak si prostě řeknu "dík, zase tak bohatej nejsem" a radši si jdu koupit do Planea Sencora ... za cenu zhruba dvacetinovou, pravda, musím občas dokupovat "pytlíky" a nevysaju s tím vodu, ale co už ... A na čištění koberců si jednou za 2-3 roky objednám profesionální firmu, když už to jo musí bejt. Za půl dne a setinovou cenu pořízení "naprosto životně nezbytnýho Rainbowa" ... Basta.