Centrální zamykání Felicie
Moderátor: Moderátoři
Centrální zamykání Felicie
přestalo mi fungovat centrální zamykání u Felicie (r.v.99), nemáte někdo schéma nebo alespoň nevíte kdy by mohla být závada?
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=972 tu mas schemu celeho auta aj s centralnym...
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
- alovka
- Zakladatel fóra/superadmin
- Kontaktovat uživatele:
V servise a autorizované opravně Škoda to nezjistili, ve druhém případě zjistili, ale začalo to po třech týdnech znovu.
Člověk se musí smířit s tím, že hold to Škodovky dělají nebo kompletně rozebrat auto a všechny vodiče, kostry apod. zkontrolovat a potom máš tak 30 ku 70, že na to příjdeš.
central
Jestli to u felicie jde ručně a nejde z dálkového ovládání, bývá bohužel v háji dednotka dálky a alarnu kterou vyrábějí italové a je zalitá tak dokonale, že se při pokusu o otevření zničí
čus P.
-
kamikaut
Taky mi to nefunguje
tak od dnesniho rana ti taky nejde central.. Ale alarm jde..
Cim to muze byt? .. Volal jsem do Jablotronu a ti rikali, ze mozna motorek u ridicovych dveri, ridici jednotka... Ale pojistku asi vyloucili, ze je tam jen jedna pro celou jednotku (to by nefungoval alarm).. tak nevim...
Poradte - prosim..
Diky moc
Kamil
Re: Taky mi to nefunguje
kamikaut píše:Ahoj,
tak od dnesniho rana ti taky nejde central.. Ale alarm jde..
Cim to muze byt? .. Volal jsem do Jablotronu a ti rikali, ze mozna motorek u ridicovych dveri, ridici jednotka... Ale pojistku asi vyloucili, ze je tam jen jedna pro celou jednotku (to by nefungoval alarm).. tak nevim...
Poradte - prosim..
Diky moc
Kamil
Jedna poistka pre alarm aj central? to je divne, ja som mal vzdy dve a to som ich uz namontoval....A ked skusis zamknut na soferovych dverach zavru sa aj ostatne? ak nie tak nemas stavu v RJ centralu a ak idu tak mas preruseny niektory vodic z centralu do alarmu. Predpokladam ze mas aj central aj alarm JABLOTRON.
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Jak tu někdo psal o ostřikovači světel, tak to mám také a právě že zamrzla voda v ostřikovači, tak tam by mohl být problém, což jsem zjistil teď. Jsem v práci a nemůžu se na to jít kouknout. Mohl by mi prosím někdo říci, kde bývá u Felicií schovaná řídící jednotka. To pro případ hledání závady jinde. Jednou už to přestalo fungovat a pak to najednou zase začalo normálně chodit, tak tam může být někde špatný spoj či co. Centrální zamykání neznám, mám ho bez dálkáče.
Moc děkuji za pomoc
- kevin_mitnick