Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Zdravím. S kamarádem pořádáme diskoples, na podporu jedné organizace, která pomáhá postiženým dětem. I když je to formulováno jako diskoPLES, netrváme nutně na společenském oděvu. Taky ale nechceme, aby nám tam přišel někdo ve vaťáku .
Napsat na plakáty "SLUŠNÝ ODĚV podmínkou" se mi úplně nezamlouvá. Je pro toto nějaká jiná lepší formulace?
Dík za rady.
scorpions-cz píše: se mi úplně nezamlouvá. Je pro toto nějaká jiná lepší formulace? Dík za rady.
taxativně vyjmenovat, případně se vzorovými obrázky.
Že tzv. slušný oděv rozhodně neznamená slušného člověka, někdy až naopak (vláda), je zajisté zřejmé ale o to asi na plese až tak nejde.
Dejte si na plakát (pozvánku) větu "O vhodnosti oblečení rozhoduje osoba, určena pořadatelem." Když ta osoba bude mít 2m a 130kg, bude to OK. Samozřejmě, že musí mít to písemně pověření u sebe. Vydává ho např. předseda spolku.
termit256 píše:Pokud tam nechces socky, dej vstupne treba litr nebo dva a nikoho ve vataku tam mit nebudes.
Co tam pleteš zase pojem "socky" a docela na takovou akci předražené vstupné. Definice "Diskoples" bohatě stačí. Nikdo asi nepřijde v montérkách. Stačí napsat že společenský oděv není podmínkou.
JiriTom
Ty seš ale PI-ČA. Co to sem taháš. dotaz byl na oblečení, nebo myslíš že on přijede k nám na ples? Tobě už by fakt měl dát někdo přes hubu. Tobě nestačí že svejma vejblitkama zasíráš jiný témata, to musíš cpát všude?
Zdeňku nemůžeš zasáhnout??
Výraz "slušný oděv" je široký pojem. Mám vlastní zkušenost, kdy na svatbu přijel pozvaný příbuzný v džínách a mikině s anglickými nápisy přes celou hruď i záda. Na kritiku reagoval slovy, že nebyl na pozvánce napsaný dres code.
Na takový Diskoples by to asi bylo vhodné oblečení, ale na svatbu nebo pohřeb mě to nepřijde "košér".
Osobně bych nepsal nic, protože "prostý" člověk ví jak se obléci na Diskoples a provokatér nebo excentrický milionář přijde stejně ve vaťáku.
Machr jsme každý, ovšem vždy v oboru někoho druhého ...
Aby vůbec někdo přišel, lidi jsou leniví jít i do hospody, tuhle jsem si chtěl v pátek po odpolední koupit petku a všude bylo zavřeno. V létě o prázninách