Sw k elektronike, kalkulátory ...

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
JozefC

Sw k elektronike, kalkulátory ...

#1 Příspěvek od JozefC »

Ahoj majstri. Som tu nový a ak tu už niečo takéto je ospravedlňujem sa a príspevok môžete zmazať, ale hľadal a nenašiel som. K téme. Chcel by som Vás poprosiť o založenie sekcie užívateľom, adminom ,... ohľadom free elektro sw a sw pomôcok k opravám zariadení. Mám na mysli niečo ako prepočet hodnoty rezistorov podľa farebného kódu, prevod podľa číselného označenie kondíkov, rozmery smd a iných zaujímavých utilít . Viem, vyhľadať a nájsť na nete sa dá všeličo, ale takto by to bolo prehľadné, bez zbytočnej straty času hľadaním informácií na nete a hlavne overené na funkcionalitu užívateľmi. Vytvoriť sekciu priamo pre tento typ pomoci s malým popisom k programu, resp. odkazu na stránku / stránky. Myslím pomohlo by to viacerým užívateľom nielen novým ako ja . Ďakujem , s pozdravom Jozef.
termit256

#2 Příspěvek od termit256 »

Nez to v te sekci najdes, mas vse cos uvedl pomoci google mnohem rychleji. Ja taky par nejakych takovych softu mam a pouzil jsem je jen jednou po instalaci a vyzkouseni. Nasledne to stejne hledam googlem, protoze je to hned.
ok1hga

#3 Příspěvek od ok1hga »

JozefC píše:Mám na mysli niečo ako prepočet hodnoty rezistorov podľa farebného kódu, prevod podľa číselného označenie kondíkov, rozmery smd a iných zaujímavých utilít

. . . stačí ti tohle ?
http://www.prevod.cz/
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od forbidden »

termit256 píše:Nez to v te sekci najdes, mas vse cos uvedl pomoci google mnohem rychleji. Ja taky par nejakych takovych softu mam a pouzil jsem je jen jednou po instalaci a vyzkouseni. Nasledne to stejne hledam googlem, protoze je to hned.

:D Jo, taky mám různých utilitek na převody a výpočty kdečeho. A když to potřebuju, stejně si nevzpomenu a hledám to na netu. :lol:
JozefC

#5 Příspěvek od JozefC »

Nejak tak. Mal som na mysli utility rôzneho druhu. Príklad :

Ahoj. Posielam utilitu na porovnávanie výpisov z dumpov . Odskúšané na XP, win8, win 10. Funkčné.
Přílohy
Porovnanie dumpov 1.rar
(139.02 KiB) Staženo 87 x
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“