V mém případě tam jeden piktogram chybí, a to je ten, že se na ten nábytek nesmí používat cirkulárka.
Piktogramy.
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
V mém případě tam jeden piktogram chybí, a to je ten, že se na ten nábytek nesmí používat cirkulárka.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Proti dálnici přes Graz je to do Lenartu o 10 minut pomalejší a o 33 km kratší, navíc nepotřebuju platit 15€ za slovinskou dálniční známku.
Ta modře orámovaná umělecká dílka na šibenicích podél silnice už tam jsou nějaký ten rok, ale od loňska přibyl kulatý žlutý štítek se záhadným piktogramem. Původně jsem ho pokládal za značení cyklostezky, ale pak jsem si všiml, že je i tam, kde žádná cyklostezka není. Ale podařilo se mi to dešifrovat - je to nové logo silnice B66 a ty číslice spojuje silueta hradu Riegersburg. Už to není jen"Gleichenberská" silnice, ale "silnice štýrským Vulkanlandem".
- tomasjedno
A čo znamená tá doska s dvoma šípkami smerom hore? Že to treba pri dvíhaní držať na dvoch miestach? Alebo použiť na dvíhanie vysokozdvižný vozík?
Hubert_79 píše:Brozicek píše:Možná nemáme tu potřebnou představivost, nás nic nenapadá.
To jako vážně?
V jedné pohádce král Miroslav říká: "Nad nikoho se nepovyšuj a před nikým se neponižuj."
Některým to nic neříká, nejen v tomto názoru, ale i dalším příspěvku. Jsou lidé asi chytřejší než chytří, a musí to dát těm ostatním zřetelně najevo.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
https://www.samosebou.cz/2018/04/11/vse ... a-obalech/
A ten čtverec se čtyřmi šipkami dovnitř. Pokud si pamatuju dobře, tak to znamená že je obal možné lisovat.
- Artaban001