Rozdíl vestavné vs volně stojící myčky Miele

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
vrky

#16 Příspěvek od vrky »

Já mám myčku už 14 let. Sice jí je už 49 let, zatím funguje. Občas stávkuje a žbrblá, ale pak to stejně umyje.
p32

#17 Příspěvek od p32 »

No, když ji občas vyčistíš nějakým alkoholem a protáhneš, tak vydrží ještě dlouho. Důležitý je právě ten pravidelný servis. :wink:
termit256

#18 Příspěvek od termit256 »

jezevec píše:Dělej jak myslíš, ale třeba teď tu mám na opravu elektroniku z tři roky staré pračky Miele a nemůžu ji opravit pro nedostupnost funkčního řídícího IO. Je tam zastaralý TEA1522 v 14pin. provedení. Objednán z Aswa, byl poměrně drahý a oba kusy nefunkční. Není tam jiná vada, IO z jiné desky tam chodí.
Teď ještě čekám na číňana, objednal jsem u dvou prodejců, snad budu mít štěstí a některý pojede. Tolik ke kvalitě Miele.

Ty opravujes i cele pracky nebo jen tu elektroniku?
Mi vcera zdechla stara pracka, tak jsem objednal miele wwr860. Ani ne proto ze bych byl nejaky fanatik do miele, ale proto, ze to je jediny ze slusnejsich vyrobcu co dela pracky s opacnymi dvirkami. Ale proc se ptam, vsiml jsem si ze pracka vazi skoro metrak, coz je od jinych vyrobcu dost podstatny rozdil. Je to dano bytelnejsi konstrukci, nebo je uvnitr vrazeny jen kus betonu aby pracka necestovala?
JirkaZ

#19 Příspěvek od JirkaZ »

jezevec píše:...Je tam zastaralý TEA1522 v 14pin. provedení. Objednán z Aswa, byl poměrně drahý a oba kusy nefunkční. Není tam jiná vada, IO z jiné desky tam chodí.
Teď ještě čekám na číňana, objednal jsem u dvou prodejců, snad budu mít štěstí a některý pojede.

https://schlauhaus.biz/produkt/tea1522-ac-dc-wandler/ + redukční DPS (třeba z místní drogerie).
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“