SENCOR DVD SHC-XD115
Moderátor: Moderátoři
SENCOR DVD SHC-XD115
Zrovna sem se chtěl v novém tématu zeptat co tam tak může odcházet,paač mam doma asi 3 sencory a thomsona
(ještě sem neměl čas se na to mrknout) a nečtou nic nebo některý jenom něco.
Můžu se zeptat co jinýho tam odchází kromě těch pásků? Laser? Vyplatí se to vůbec opravovat a kde se na to dají sehnat díly? Vim že něco je třeba na AME ,ale pochybuju že bude dát sehnat všechno zrovna tam.
Sory že se tak ptam,ale nemam s mechanikama žádnou zkušenost.
Díky za každou odpověď.
Když nahlédneš nepříliš hluboko do dřívějších příspěvků, zjistíš, že problémy DVD se stýkají v průsečíku:
-zdroje - hlavně elyty a pak ost. součástky
-mechanika - spindle motory, motory posuvu optiky, vlastní optika
-zbytek - prakticky cokoliv.
Prostě, vždy je nutno vzít "zdravý rozum do hrsti" a pak se rozhodnout.
SIDTIM píše:Je to dost individuální, v každém konkrétním případě je nutné zkonfrontovat celkové náklady, stav přístroje a předběžnou cenu, akceptovanou zákazníkem.
Když nahlédneš nepříliš hluboko do dřívějších příspěvků, zjistíš, že problémy DVD se stýkají v průsečíku:
-zdroje - hlavně elyty a pak ost. součástky
-mechanika - spindle motory, motory posuvu optiky, vlastní optika
-zbytek - prakticky cokoliv.
Prostě, vždy je nutno vzít "zdravý rozum do hrsti" a pak se rozhodnout.
No tak to s tou cenou je jasný.
Zdroje jakž takž zvládám,ale jak řikam s timhle jsem na štíru.
Nebyl by někde k sehnání nějakej popis závady a k tomu na co se podívat? No to bych asi chtěl moc co?
Je mi to líto vyhodit,třeba sou to nějaký prkotiny a ještě ějakou dobu by to sloužilo.
LOYZA píše:a nebo jsi fanda jako mnozí tady z nás, baví nás to a máme z toho radost, že se ještě něco naučíme, no a druhým to udělá jistě radost. Tak ať se daří!
Přesně tak ,jsem jeden z těch co je rád plácanej po rameni, když se něco zadaří
"Třeba nedávno sem tu měl DVB-T přijímač že prej nejde a že to známej měřil (ten napájecí zdroj) a že je dobrej.Jenže mě to moc dobrý nepřišlo,když byl ve WC Kondik,trand a pojistka,prostě mi to nedalo a čekal asi měsíc na to až dorazí pojistka do DPS,celková investice asi 14 kaček a řek sem si kilčo a koukala na mě jak na vola.
Dalo by se na tom aspoň na pivko vydělat,ale jak řikám,je mi to líto vyhodit,beru to jako svoje bohatství.
Takový krásný kusy elektroniky a když to neni na popel ohořelý tak to je doma.
Jinak díky za rady,já bych si ty informace třeba tady někde našel,ale zase ležet u toho pořád nejde.