50 ohm koaxiál malýho průměru
Moderátor: Moderátoři
50 ohm koaxiál malýho průměru
Jaký má ten kabel vlastně označení? Potřebuju asi 4-5 metrů na měřící kabely a že bych koupil s namačkanejma SMA konektorama a odstřihl je mi přijde celkem eglhaft.
Díky
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Kurňa, ta RG316U, to je teda láce.
edit: RG174U měl dokonce místní antéňák SEPO. Za "šílenou" cenu 7 kaček metr. Kdyby ho neměl v PC sklad evidenci tak by ani nevěděl, že ho má už asi 10 let a prodává se tak jednou za rok. No vzal jsem si pár metrů, vystačí mi do konce života.
Ale ta cena tě asi nepotěší
https://cz.mouser.com/ProductDetail/HUB ... LUTw%3D%3D
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Já potřebuju jeden "silovej" silnej a jeden měřící tenkej, ale nesmí se vůči sobě pohnout při délce cca 1m a namáhání pohybem.
Marně si lámu hlavu, jak na to.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Proč nechceš smršťovačku?
Kdybys použil verzi s lepidlem, bude to držet jak helvítská víra
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Zasmršťil jsem to do bužírky, potm jsem to zkoušel a šlo to ohýbat s poloměrem asi 100mm.
- monterjirka
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
I ten "výkonovej" konektor musí být klasickej PL-259 (UHF) používanej pro radiostanice, všechno ostatní se po čase začne chovat divně.
Znáš UhuPor? Ten se chová podobně. Můžu to na kousku RG174U zkusit. Pak mě ještě napadá kontaktní lepidlo ve spreji, stříknout to na desce z jedný strany a po zaschnutí v luftě z druhý. Pokud toho nechceš metry, tak by se asi dalo.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele: