Vkládání zajímavých obrázků III

Tady si vyzkoušejte tvorbu témat a použití bbkódů, tagů, upload fotek

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
tomasjedno

#106 Příspěvek od tomasjedno »

ok1hga píše:mě by jen zajímalo, proč všechna média spekulují, že to udělal russ . . .
Třeba to udělal proto, aby nemusel ten plyn pálit (což musí být dost opruz) a mohl ho prdět do moře Dánům/Švédúm pod nosem.
tomasjedno

#107 Příspěvek od tomasjedno »

xsc píše:Klasické my jsme tam nebyly a těch 100kg trhaviny tam určitě nebylo :-)
Tos popletl. Správně je to: my jsme to nebyli a těch 100 kg taky nesouhlasí :D
p32

#108 Příspěvek od p32 »

Hubert_79 píše:Zavřený je i ten Jamal, co vede do Ploska... Takže proč nedodává tím? Otázka za dva bludišťáky.
Mám dojem, že ho zavřeli Ukrajinci za to, že mají málo podpory od EU. :lol:
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvek od Hubert_79 »

Jeho severní větev přes Ukrajinu nevede.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
xsc

#110 Příspěvek od xsc »

Máš dojem, ale opět blbý. Jamal vede do Polska přes Bělorusko. Lukašenko ho nezavřel, Poláci taky ne. Tak už víš kdo?
ok1hga

#111 Příspěvek od ok1hga »

https://youtu.be/EjEj8pmOS1U

pánové, pánové, pánové . . .
PotPalo

#112 Příspěvek od PotPalo »

A bude sa oddeľovať do nového vlákna. 8-)
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#113 Příspěvek od Hubert_79 »

Spíš do koše.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
tomasjedno

#114 Příspěvek od tomasjedno »

Tam se toho vejde :D
Celeron

#115 Příspěvek od Celeron »

EKKAR píše:A teď jsem přímo na tohle téma zachytil krásnou debatu pod článkem na (dokonce!!!) armádním webu:
https://armadnizpravodaj.cz/pozemni-tec ... -ofenzivy/

Jestlipak Karle víš, co to byl rumunskej Bučegi? Jezdilo jich i u nás celkem dost. Žralo to sice 30/100 ale česani ho měli rádi, dalo se našetřit do Spartaků, Oktávek a MBček. Byla to upravená benzínová pětituna Ford, co byl v USA nachystanej na invazi do Normandie. Ten Ford neměl kule v lágrech, měl ujet jen pár desítek km z lodě přes pláž do vnitrozemí. Rumuni ho předělali na kuličky a 20 let po válce je začali sekat ve velkým.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
ok1hga

#116 Příspěvek od ok1hga »

Celeron píše:víš, co to byl rumunskej Bučegi? Jezdilo jich i u nás celkem dost. Žralo to sice 30/100 ale česani ho měli rádi, dalo se našetřit do Spartaků, Oktávek a MBček...

https://www.garaz.cz/clanek/bucegi-a-ca ... a-21005679
josef_novak

#117 Příspěvek od josef_novak »

:arrow:
Přílohy
kohouty.jpg
kohouty.jpg
Celeron

#118 Příspěvek od Celeron »

Ty jseš taky Karel? :)
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
josef_novak

#119 Příspěvek od josef_novak »

Přílohy
segal.jpg
segal.jpg
EKKAR

#120 Příspěvek od EKKAR »

Celeron píše:
EKKAR píše:A teď jsem přímo na tohle téma zachytil krásnou debatu pod článkem na (dokonce!!!) armádním webu:
https://armadnizpravodaj.cz/pozemni-tec ... -ofenzivy/

Jestlipak Karle víš, co to byl rumunskej Bučegi? Jezdilo jich i u nás celkem dost. Žralo to sice 30/100 ale česani ho měli rádi, dalo se našetřit do Spartaků, Oktávek a MBček. Byla to upravená benzínová pětituna Ford, co byl v USA nachystanej na invazi do Normandie. Ten Ford neměl kule v lágrech, měl ujet jen pár desítek km z lodě přes pláž do vnitrozemí. Rumuni ho předělali na kuličky a 20 let po válce je začali sekat ve velkým.
Že byl Bucegi rumunskej V8 na benál vím, že ten motor byl obšleh ameriky od fofdika taky vím, za svůj život jsem ale potkal snad jenom 2 kousky - nějak mě minuly. Jestli to mělo nebo nemělo koule netuším, tak dalece jsem je nezkoumal. Balkánský cigáni byli schopní vyrobit úžasný střepy, viz oltcit nebo ARO. Jinak celý ty rumunský náklaďáky šly tak nějak kolem mě, daleko víc jsem je vídával v Uhrách, kam jsme jezdili jako nádražácká rodina "na fipku". V podstatě první balkánsko cikánskej náklaďák kterej jsem tak nějak víc zaregistroval byla pětituna "ROMAN", výrobně ze stejný fabriky jako ten Bucegi, ale původem kompletně opajcovanej MAN valník - vozilo to k nám na dědinu do Jednoty pivo a limonády. Nahradilo to tehdá bez přechodu přes československej typ východoněmeckýho Robura, se kterým se zaváželo pití předtím - už ani nevím, jestli ten Robur byl ještě benzínovej, nebo už dehtovej, protože se dělaly obě verze a já byl prcek v první-druhý třídě, když to dojezdilo. Ale toho Robura si pamatuju kvůli charaketristickýmu zvuku a toho Romana taky, protože byl proti tomu Roburu dlouhatánskej a pro najíždění k vykládací rampě místní Jednoty musel couvat v dost nepřehledným místě hned za zatáčkou a navíc do prudkýho kopečka už ze silnice, protože se nevešel tam, kam předtím Robur najel po čumáku a jen krátce couvnul k rampě - to tenkrát soudruzi nějak nedomysleli, jako ostatně spoustu dalšího...

Josef_novak - spíš bych tam čekal Čuka Mórice ....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Zamčeno

Zpět na „Na vyzkoušení“