JVC, C-210EE
Moderátor: Moderátoři
JVC, C-210EE
JVC, C-210EE
JVC, C-210EE
JVC, C-210EE
JVC, C-210EE
JVC, C-210EE
Re: JVC, C-210EE
stasek píše: Půjdu na ty výměny jak radíš a uvidíme. Když nebude úspěch, tak ji kamošovi vrátím.
Artax ti to více než detailně vysvětlil,pokud jsi bastlíř tak nevím jestli jsi všemu rozuměl.....
Nechci být rýpal,ale tohle je vážně poměrně složitá závada na jejíž odhalení potřebuješ nějaké znalosti a přístrojové vybavení,nebude lepší to raději odnést do servisu?Aby jsi ji totiž kamarádovi nevrátil v ještě horším stavu než v jakém ti ji dal.....
JVC, C-210EE
Ta telka je pořádně stará a kamoš ji měl na chalupě. V servisech u nás je běžná předpokládaná cena 1000,- Kč. No a jemu se nechce investovat do stařečka starého skoro 20 let tolik peněz. Já si v životě od nikoho nic nevzal.Tak řekl, zkus to, když to nepůjde tak ji vyhodím. Kdyby se jednalo o něco novějšího, určitě by do toho servisu zašel. Takže nemám co zkazit, a když to vyjde, bude mít radost on i já. Necpu se do oprav, protože to při mých "znalostech" zabere spoustu času. Na druhé straně je to dobrý pocit si něco opravit. Zvedne to sebedůvěru. A jsem rád, že na tomto webu jsou lidé, kteří jsou ochotni nezištně bez přezíravosti poradit Toť vše, jiné důvody nemám.
-
Návštěvník
JVC, C-210EE
- PetrK
- Kontaktovat uživatele:
stasek píše:Tak ellyt 47M/50V jsem vyměnil a bez výsledku.....
Pozor, ten elýtek o kterém psal Ivan má být M47 , nikoliv 47M