Hybrid 100w

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kortezhugo

#61 Příspěvek od kortezhugo »

Vstup mam robeny takto s ecc99 a vystup mos-fet.Ako na tej polskej scheme.Len som to dal sem - komu sa nepaci fetovy koniec nech to spravy takto.S tou 99-tkou to bude mat slusny vykon.
kortezhugo

#62 Příspěvek od kortezhugo »

Foto ECC99 a ECC88
Přílohy
ecc99ecc88.jpg
(101.47 KiB) Staženo 82 x
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od pajosek2 »

Ta ECC99 je konstruovaná jako koncová,jak je na tom s mikrofoničností,když je na vstupu? Taky si myslím,že je na vstup zbytečně výkoná/zbytečný proud žhavení/ asi bych volil spíš ECC83.Taky není stavěná zrovna pro odporový zesilovač,ale zas na druhou stranu proč to nevyzkoušet. Dneska jde světem trend co nejvyžší kvality a u konc.zesáků se mnohdy vede soutěž kdo má nejmenší zkrelení,nejvyžší výkon až je to někdy zbytečné protože to vysoce přesahuje lidské smysly a přesně jak jsi psal na začátku "skreslení tam je, ale hraje to dobře." nebo něco v tom smyslu.Pro naše potřeby to úplně stačí,jde o to něco si postavit a nějak rozumně se zabavit.
kortezhugo

#64 Příspěvek od kortezhugo »

Ako som vravel zo zvukom som maximalne spokojny.Co sa tyka citl. skusal som jeden taky hybrid zacal hrat ked som bol 2 cm od vstupu cinch.
Ako filter pouzivam 450uF-400v - 2ks na kanal.Riesil som to ako 2 monobloky.Len zhavenie mam splocne.
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od pajosek2 »

Tak to je vpořádku.Já jsem zvědav kdy se k bastlení zase dostanu,teď musím dát dohromady pár veteránů/rádií/ a pak mám práci na baráku a pak snad.Měl jsem dlouho od těchto věcí delší odmlku,tak jsem trochu zaostal ve vývoji techniky,no snad to doženu.Tobě přeju hodně zdaru.
PLV

#66 Příspěvek od PLV »

Lampáče jsou veteráni a jak na veterány se na ně dívám. A nové lampáče jsou repliky veteránů tak jak u automobilů. Vývoj techniky je už jinde a od dýchavičných stařečků a jejich replik nelze nic zázračného očekávat. Veškeré snahy jsou jen nostalgie a moda.
Netřep se mnou!
kortezhugo

#67 Příspěvek od kortezhugo »

Daco vravis ale s tym vyvojom techniky-ale pozri sa kolko shitu sa dnes robi.
DVD - Domace kina - CD Playeri.Vsetok tazke sihty.Kup si dnes DVD Player-kde ten vyvoj pokrocil.Kopa srotu na recyklaciu.Je tieto stroje opravujem tak mi ver co vravim.Ked si viem nieco vyrobit tak aj vyrobim a nie kopu sraciek na recyklaciu.
Cust

#68 Příspěvek od Cust »

kortezhugo píše:Daco vravis ale s tym vyvojom techniky-ale pozri sa kolko shitu sa dnes robi.
DVD - Domace kina - CD Playeri.Vsetok tazke sihty.Kup si dnes DVD Player-kde ten vyvoj pokrocil.Kopa srotu na recyklaciu.Je tieto stroje opravujem tak mi ver co vravim.Ked si viem nieco vyrobit tak aj vyrobim a nie kopu sraciek na recyklaciu.

tak si vyrob opravdu hifi vec (tedy tranzistorovy konec) :-)
Sendyx

#69 Příspěvek od Sendyx »

Pro mne za mne, ať si vyrobí třeba lampový DVD, ale kvalitní, ne tyhle módní pseudolampové křápy.
kortezhugo

#70 Příspěvek od kortezhugo »

Koncakov mam doma dost aj integr. aj tranz. co sa tyka tried okrem D a T.Ja uz vlastne vyrabat nemusim nic.Len ma zaujali teraz tie hybridne riesenia tak sa zabavam.Vyskusat treba vsetko a nemozes porovnavat ked to nemas.
vombat
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od vombat »

Inu no, jak praví klasik: Proti gustu žádný dišputát! Nejlíp stejně hrála moje první krystalka s kouskem galenitu.
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od pajosek2 »

PLV píše:Lampáče jsou veteráni a jak na veterány se na ně dívám. A nové lampáče jsou repliky veteránů tak jak u automobilů. Vývoj techniky je už jinde a od dýchavičných stařečků a jejich replik nelze nic zázračného očekávat. Veškeré snahy jsou jen nostalgie a moda.
Tož ses zbláznilnebo co,víš vůbec o čem mluvíš.
Sendyx

#73 Příspěvek od Sendyx »

No bohužel, to co se díky módní vlně všude jako DIY lampáče (čest výjimkám) prezentuje, je opravdu parodie a špatně leštěný prd. A zrovna tyhle hybridy patří k tomu horšímu, co existuje. Jako baskytarový konec to použitelné je, ale jako domácí hifi.. no comment. Ten paskvil s bipolárama je už jen třešinka na dortu, jaké asi tak bude mít v této podobě PSRR ? A jaký bude mít kmitočtový rozsah, jaký asi tak bude rozvoj harmonických ?
alles

#74 Příspěvek od alles »

nejaky takovy zesilovac vysel v elektoru
http://rapidshare.com/files/60743384/E_10_2007.rar
ECC83 jako rozdílový zesilovač +ECC88 jako katodový sledovač + bipolarní konec, zkreslení 0,15% pri 10W, 1% pri 70W
Sendyx

#75 Příspěvek od Sendyx »

Jestli jsi tenhle Elektor prostudoval pořádně, není tam někde pořádně popsáno, kde a jak to uváděné THD vzali a jestli je to se zpětnou vazbou nebo bez ? Elektor docela zklamal, kdysi tam uváděli slušná měření.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“