Hmatníky ABB na dvojtým schodišťáku
Moderátor: Moderátoři
Hmatníky ABB na dvojtým schodišťáku
Nikdy jsem nezkoušel zda jde na "půlenej" strojek narazit celoplošnej hmatník a nemám to doma na odzkoušení.
Díky předem za info.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Ale černý mezirámeček z č.1 jde nasadit i do 1+1 (pro vyfocení jsem jej tam nasadil).
A když nějak odpreparuješ v hmatníku plasty z těch vyznačených oblastí, tak by tam už nasadit mohl jít.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Michal22 píše:No, v krámu ti to nepůjde nasadit - viz fotka.
Ale černý mezirámeček z č.1 jde nasadit i do 1+1 (pro vyfocení jsem jej tam nasadil).
A když nějak odpreparuješ v hmatníku plasty z těch vyznačených oblastí, tak by tam už nasadit mohl jít.
Také jsem to teď zkoušel. A bude tam vadit to co píše Michal. Nešlo to nasadít, ale hmatník po stlačení vypnul resp. zapnul oba okruhy. Calerone v ložnici mám dělat jiné pokusy a né na vypínači
V krámu nezkusím, ten co mám registraci a dobrý ceny jede 6-14:30
Zvuk, do ložnice to není.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Strojek dvojitého schodišťového vypínače č. 6+6 ABB je určený pro řady domovních přístrojů Tango, Levit, Neo, Neo Tech, Element, Time, Time Arbo, Future Linear, Solo, Solo Carat a Alpha Exclusive.
Jen z těch jeho fotek nejsem moudrej, zda je uprostřed místo pro signálku, jako u jednopřepínačových nebo menších typů.
EDIT: podsvětlení dle katalogu NELZE!
Pokud teda nemáš 1/problém a nepotřebuješ indikovat světlem rozsvícení a tmou zhasnutí
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
člověk to zkoušel samozřejmě bez toho víčka, tak si nevšiml hned že spíná jenom jednu půlku, a ne obě najednou
takže si sežeň jeden tady z těch a máš to přímo od výrobce