Sháním, vyměním Amáro, PE a KTE
Moderátor: Moderátoři
- Artaban001
- vasilceral
A kutilmile - nelituju tě
co uživatel, to jiné zkušenosti, jiné požadavky a jiný přístup.
Někdo holt dělá věci profesionálně a snaží se zjistit maximum relevantních informací, jiný se spokojí s verzí typu "mně to chodí" (často ani neví jak, nebo kecá, či jsou mu lhostejné parametry, životnost atd.).
No a pak ti všichni mezi.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
No tak zrovna tenhle o sobě tvrdil, že to dělá profesionálně na úrovni prodejce ... Jenomže jsem ho několikrát nachytal doslova se staženýma gatěma - jen krátce po sobě dvěma různým lidem tvrdil o jedný totožný věci když ne naprostej, tak skoro úplnej opak - a když jsem mu v jednom vlákně ocitoval to co napsal vedle, projevila se jeho osobnost naplno. Opravdu se "předved". No a pak už to šlo rychle - košík jižního ovoce na tejden, aby měl čas se uklidnit, ho přiměl k tomu, aby se sem "probourával" sprostě nadávat pod další registrací, po opakovaným zablokování i anonymně ... Byl prostě nechutnej.JirkaZ píše:...
co uživatel, to jiné zkušenosti, jiné požadavky a jiný přístup.
Někdo holt dělá věci profesionálně a snaží se zjistit maximum relevantních informací, jiný se spokojí s verzí typu "mně to chodí" (často ani neví jak, nebo kecá, či jsou mu lhostejné parametry, životnost atd.).
No a pak ti všichni mezi.
A kutilmile - nelituju tě