To fakt myslíš vážně?
Žádost o kontrolu schematu (přesunuto).
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
p.s. Sakra, ta čeština je potvora...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
To není násilí, to je vynucenej výchovnej prostředek. I starej Makarenko totiž radil, že tam kde není možno se dopomoci pochopení jinak, je nutné vzíti do ruky metlu a řezat a řezat ...3991 píše:Proč sem tahat násilí?
A kutilmile - nelituju tě
3991 píše:Sendyx píše:
To fakt myslíš vážně?
Co je za problém? Pokud ti vadí "klikatost", tak ta je způsobená tím, že mi Altium "lepí" ● tam, kam se mu zachce.
Vykasli se na elektroniku a venuj se necemu jinemu.
Kdyz jsi tak natvrdlej (nevim jak to jinak nazvat) ze nepochopis tak trivialni vec v ovladani programu, budes se dal jen trapit a stejne to nikam nedotahnes. Tohle je oproti tomu co budes muset resit v oboru dal naprosta prkotina jejiz fungovani pochopi kazdy za 10 sekund pouzivani toho softu. Ty to resis na 8 strankach fora a stejne s to nepochopil.
To jako myslíš vážně? Ty máš jedinou kliku - že tě nemám po ruce. Protože za tohle "opraveno" bys už fakt pár facek dostal. Vidět to po tolika doslova zbůhdarma nalitejch radách od fóra některej z mejch učitelů elektroniky na střední, musela by se pro ně okamžitě volat "rychlá". Ty nejseš "dyselektronik" - ty jseš totiž normální tro(t)l, kterej si nezaslouží, aby mu někdo na fóru radil, protože se uplatnění všech rad úmyslně vyhejbáš.3991 píše:Schema opraveno, a zkontrolováno třetí stranou.
https://imgbb.com/SnHKkwg
Panstvo, doporučuju přestat tady tohohle tro(t)la krmit a nechat ho odsud vyhnít, protože s ním už to bohužel lepší nebude - je to beznadějnej případ akorát tak pro primáře Prof. MUDR. Chocholouška ... Obávám se totiž, že za tohle by ho vykopli i ze Soplwebu ...
A kutilmile - nelituju tě
Ruská schémata jsou často nepřehledná, trošku je podezřívám, že to dělali schválně a pro sebe měli něco čitelnějšího. Oni to ale asi tak kreslili kvůli úspoře místa.
Tohle schéma však vypadá jako nějaký rébus a některá místa jsou opravdu vtipná
Jaký je vlastně smysl této malůvky, k čemu to má být?
Kremik píše: vypadá jako nějaký rébus a některá místa jsou opravdu vtipná![]()
Můj favorit je asi spoj od C4, který mohl vést z R8 krátce na zem, ale místo toho zamíří vzhůru se proběhnout, hezky se zaklikatí v napodobenině hakenkreuze a pak teprve míří k zemi.
3991 jdi dělat cukráře, možná kadeřníka, do elektriky se neser.
Crifodo píše:...3991 jdi dělat cukráře, možná kadeřníka, do elektriky se neser.
Vzpomněl jsem si na svého tchána, dej mu Pán Bůh Nebe, byl voják z povolání, do důchodu šel jako plukovník, na poslední štaci působil ve VVLŠ v Košicích - tam se cvičili vojenští piloti.
Prý když žáček zvládnul sólo po určitém počtu letů ve dvojím, mohl na stíhačky. Pokud k tomu potřeboval ještě o několik dvojích víc, mohl na dopravní letadla. Pokud ještě o nějaká další dvojí víc, mohl na vrtulníky, pokud mu to nestačilo, byl z výcviku vyřazený. Prý bylo statisticky podchyceno, že i kdyby se to nakonec naučil, takový pilot by se pravděpodobně zabil.
Asi to platí i v jiných oborech, byť ne tak drasticky.
Třeba já neumím anglicky (a to jsem se snažil), hrát na klavír (po devíti letech učení), hrát mariáš, skákat padákem... Prostě nebylo mi dáno