PIC problém s kompilací
Moderátor: Moderátoři
mahoney screenshot nemám a těma znakovejma se teď zabývat nebudu stačí mi že funguje adpoň ten jeden,ale časem se k nim vrátím. A ten 128x64 s ks108 zkratuje napájení.Navíc tento týden mám odpolední tak času je málo.No a ten největší s t6963 nakonec budu mít jak zkusit,takže uvidíme.
Tak jo zitra rano si udelam chvilku cas a poridim screenshot u toho znakovyho tak jak to ted funguje.
Každopádně displej kupovanej kdysi na hw.cz
GDM1602B - chodí
Displeje
OM1628 pořízený nový - nechodí (kdysi chodily ale teď s naprosto stejným sw jako tenkrát ani ťuk)
TIANMA
TM202GD - ty chvilku chodily-nechodily a teď vubec
to mahoney u displeje 2x16 chodí oba řádky u toho tianma u jednoho kusu chodí jen první řádek a u druhýho svítí čtverečky jako když není zinicializovanej a to všechno beze změny sw a ne v kontaktním poli to nemám màm to na bastldesce s tím že displej je připojenej přes hřebínky a 10cm dlouhejma kablíkama a ne zdrojem to není na desce mám 7805 blokovanou jak má být a zkoušel jsem to krmit i zdrojem tdk lambda 5v/30A co tu kdysi prodával ne-moc a chová se to furt stejně.
Edit: Můžete mi sem prosím napsat posloupnost incializace kterou používáte? díky