Windows 11 bez zbytečností
Moderátor: Moderátoři
Windows 11 bez zbytečností
Zatím jsem se tím zcela neprokousal, chybí asi popis pro autora samozřejmých dílčích kroků v popisovaném postupu.
Zkoušel úpravu někdo s úspěchem?
- serviceman
Instaloval jsem jako upgrade z W8.1 na 16 let staré dvoujádro a chodí jak z praku.
Hlavně si ale našel driver pro starou grafiku Radeon X 1900, kde byl poslední oficiální pro W7 a se kterým si W10 nevěděly rady.
NENÍ to nedodělek, naopak, instaloval jsem to jenom zkusmo, ale hned jsem u toho zůstal. Chodí pod tím i staré programy, které W10 odmítaly (VMWare 12). Příjemné jsou taby v Exploreru.
Šmírování lze dobře omezit s O&O Shutup10++ - použil jsem doporučené nastavení.
- josef_novak
- serviceman
termit256 píše:Proste pouzivam PC na praci a tam jina alternativa nez win neni. Co na tom nechapes?
A abych musel bootovat do jineho OS na filmecky a facebook jen proto abych mohl rict ze nepouzivam win a tvarit se tvrdacky, to fakt nemam zapotrebi
Ty jsi vážně úplně mimo.
1) nevím, co je xichtokniha
2) na film (když už, cca párkrát do roka) se dívám na TV
3) nemám widle a přesto s PC a NTB provozuju živnost, bez toho šmíráckého odpadu minimálně 15 let. Jak technické, tak kancelářské a další věci.
Možná bys mohl zapnout hlavu a nelézt věčně do (!) korporátům, "většině" (tzv. "všichni") a dalším podobným úchylkám.
Howgh.