Vaříme při bastlení II
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Takže extra teplý mlíko (trošku), mouka, špetka cukru, metla a pak nechat vzejít (to je za chvilku). Pak to naliju do pekárny, přidám zbytek ingrediencí a namíchám těsto.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Jsou i různé programy podle značky. Mám tu Lidl, nějakou jako eta fiesta a poslední je číňan, který ale měl docela slušné hodnocení, protože se prodává na amazonu. A jednoprogramový Panasonic, sakra musím ten bordel začít likvidovat.
Někdo má pohybový problémy a těsto nevymíchá a nevyválí, jsou lidi, který jsou nemocní (karpální potíže nebo "luskavý palce") a pak taky jsou lidi, který mají vrozenou tulení nemoc - občas se to prej dá léčit, údajně historicky dost dobře fungovala pažba Mauseru ´98k nebo gumoléčba VUMLem, v dnešní době netuším, jaký jsou účinný přípravky ...Celeron píše:Nojo, Zdenku, ale na míchání těsta stačí nějakej pomaloběžnej robot či mixér s hákem a nebo v nejhorším mísa s vařečkou, na to jsem nemusel kupovat pekárnu.
A kutilmile - nelituju tě
https://www.nakupsivnemecku.eu/Kerrygol ... -d4273.htm
Vyrobeno z irského pastvinového mléka a cenného řepkového oleje Lze rozmetat přímo z chladničky
Verze tohoto hnoje s řepkovým olejem se prodává v ČR vKauflandu v "kostkové" verzi v papíru, rovněž pouze s německým nápisem.
Na, asi to byt topra sdrafa maslo pro tschechische ochsenmaul.
https://www.stream.cz/luxus-na-taliri/rybickova-pomazanka-278402
To si mohli taky říct v závodní kuchyni v Treblince, když vařili polévku ze shnilých brambor, dokud nám to ubytovaní žerou...
Máslo v nákupním košíku relativně leze nahoru a suma vyrobenýho tuzemskýho z mléčného tuku (máslo v původním významu) možná leze dolů, s tím jak se vyvíjejí stavy dobytka, cena krmiv, energií atd.
Jen by mě zajímalo jak by obstály na německém trhu výrobky značené pouze v češtině.
A kutilmile - nelituju tě