GES skončil (insolvence)
Moderátor: Moderátoři
---------------------------------------------
Harmonogram:
Prohlídka skladových zásob je možná ve dnech 1.11. a 8.11. v čase 9:00 -14:00h na adrese Jateční 8, areál Citroen.
Termín pro podání nabídek končí dne 18.11.2022.
V případě Vašeho zájmu nabídku zašlete na níže uvedenou adresu v obálce označené nápisem:
„Nabídka – konkurs GES-ELECTRONICS, a.s. – neotvírat“
act Řanda Havel Legal advokátní kancelář s.r.o.
Mgr. Ing. Jan Havel, advokát
Divadelní 2728/3a
Plzeň
Nabídka musí obsahovat nabízenou cenu včetně DPH, kontaktní a fakturační údaje.
Termín pro úhradu této kupní ceny max. do 9.12.2022.
Termín odvozu zakoupeného zboží max. do 20.12.2022.
petula píše:To je zajímavá zpráva... a ta Jateční ulice je v kterém městě? V Praze nebo jinde?
http://www.google.com/search?q=Jate%C4% ... 8&oe=UTF-8
To je zajímavá zpráva
pro mě, jakožto osobu bez veksláckých schopností/ambicí, je spíš zajímavá víceméně filozofická otázka, jestli v budoucnu v historicky dostupné době ještě zažijeme někdy vznik a funkčnost nějakého takového periodika s prodejnou (prodejny s časopisem).
Mám obavy, že tenhle segment se odebere asi jako koňský potah, logaritmické pravítko nebo soukromé vlastnictví motorového vozidla.
- petula
- Kontaktovat uživatele:
- petula
- Kontaktovat uživatele:
A propó, k tomu soukromému vlastnictví motorového vozidla... já žádné nemám, protože ho k životu nepotřebuji a nikdy jsem ho nepotřeboval. Přesto ouřada na stavebním po mě vyžaduje, abych na zahradě vykácel stromy a dle pražské vyhlášky si tam zřídil dvě stání pro osobní vozidla.
petula píše:Dostal jsem pokutu 2000 Kč za znevažování jeho úřadu.
Boha ty kecáš jak Palackej a nebo ses nechal nachytat nějakým koumákem. Zrovna před chvílí jsem se ptal návštěvy co dělá na městským úřadu na finančně právním odboru a pokutu za znevažování ti může dát jen soud při soudním řízení. Policajt a úředník nemá vůbec nárok. Možná ještě přestupková komise. Že bys nám prozradil na základě jakýho paragrafu jsi tu pokutu dostal, to asi neuděláš, co?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!