Sháníme redaktory časopisu Praktická elektronika

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
teufel

Sháníme redaktory časopisu Praktická elektronika

#1 Příspěvek od teufel »

Ke konci roku chtějí v redakci skončit mí kolegové p. Kellner a p. Havliš. Oba jsou již v důchodovém věku a po desítkách let práce pro časopis již pociťují únavu, také zdraví už není co bývalo. Další existence časopisu tedy závisí hlavně na tom, zda se najdou lidé, kteří "převezmou štafetu" a případně se i budou věnovat tématům, které jsme v časopise trochu opomíjeli, např. robotice. Tak co, měl byste někdo o takovou práci zájem?
Přílohy
inzerdefinPEAR kopie.gif
(46.78 KiB) Staženo 340 x
Cust

#2 Příspěvek od Cust »

Pokud jde o rezenzi, sazbu, ... a ne o aktivní shánění článků a sepisování, jsem ochoten vypomoct.
Jak velkou časovou zátěž odhaduješ? Zkušenosti s publikací článků mám, navíc se podílím na tvorbě obecního zpravodaje - typografie. V čem to sázíte?
petula
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od petula »

Také mne zajímá v čem to sázejí. Nějaké DTP? Ventura, Corel... ?
Navštívil jsem teď jejich stránky http://www.aradio.cz/, napadlo mne se tam podívat a prohlédnout obsahy co v časopisech tak vyšlo. Ale oni tam nemají ani obsahy. Jen z oprav k článkům si lze udělat minimální představu o tom, co asi v časopise je.
RX-20
Doporučuje se dohled moderátorů

#4 Příspěvek od RX-20 »

Udivuje mne, že ten časopis ještě existuje. Včera jsem viděl č.10 na stojanu v supermarketu. Věnoval jsem prolistování 2 minuty mého času, mrknul jsem na cenu. Ten časopis musí někdo dotovat. To se fakt nedá... To přece nemůže nikdo koupit. Za tu cenu toho časopisu mám celý kuře a ještě mi zbude na přílohu.
martinkopp

#5 Příspěvek od martinkopp »

Nějak nechápu cos tím chtěl říct. Jako že se ti zdá levný jako kuře, nebo drahý jako kuře?
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od forbidden »

Někdo cenu časopisu za den prohulí, někdo za hodinu prochlastá v hospodě a někdo za to má kuře s přílohou no. :lol:
pocitujlasku

#7 Příspěvek od pocitujlasku »

Neviem, ako je to u vas, ale pred rokmi, ked sme mali vlastny casopis, tak zhruba polovicu ceny chcel media press - ten, ktory prevadzkuje trafiky - a po par mesiacoch sme to zrusili, lebo vracalo sa dost vela vytlackov a aj napriek tomu ludia pisali, ze vo vela stankoch ten casopis ani nevideli. proste media press si sam urcoval kolko ks kam pojde.
Tak sme zvolili inu taktiku. Oslovili sme kamenne obchody s tym, ze ci by nemali zaujem predat aj ten casopis vymenou za reklamu, alebo par ks pre nich. a zrazu sa to predavalo lepsie.
To je mozno tip aj pre amaro - nepredavat cez trafiky, ale oslovit priamo elektro predajne, alebo nejake kutilske.
No vidis, a tak si sa bal
Dumitru
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Dumitru »

Aj ja sa čudujem že to ešte dokážu ustať myslím si že v dnešnej dobe taký časopis ma ťažšie keďže väčšinou ľudia tvoria minimálne, a čo to stoji 5€ ? za mňa cena primeraná.

No a ak sa niekomu zdá časopis obsahovo slabý je možne ponúknuť svoje články/nápady/vedomosti :)
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“