Sháním IO - TCA740 a AY-3-8500
Moderátor: Moderátoři
Sháním IO - TCA740 a AY-3-8500
koupím následující integrované obvody:
TCA740 - řízení tónových korekcí, jeho východoněmecký klon A274D se používal v zesilovačích Tesla Z710A a T820. Já bych ale potřeboval právě originál "ze západu", protože prý méně šumí.
AY-3-8500 - obvod na TV hry, popřípadě bych koupil i jiný obdobný obvod, např. Tesla MAS 601, 602, 603.
Co se týká ceny, tak za TCA740 nabízím do 50 Kč/kus a za AY-3-8500 do 100 Kč/kus. Nevím ale přesně v jakých cenových hladinách se dnes tyto součástky pohybují a pokud je moje nabídka ceny moc nízká, jsem ochoten dát i trochu víc.
Děkuji,
solis123
Ale co je to všechno platné, když nemáš v profilu uvedené, odkud jsi. Zvýšil bys tím šance na úspěch dvojnásobně. Třeba na tebe aspoň jeden z těch švábů čeká za rohem...
solis123 píše:koupím následující integrované obvody:
...
AY-3-8500 - obvod na TV hry, popřípadě bych koupil i jiný obdobný obvod, např. Tesla MAS 601, 602, 603.
Co se týká ceny, ... a za AY-3-8500 do 100 Kč/kus. Nevím ale přesně v jakých cenových hladinách se dnes tyto součástky pohybují a pokud je moje nabídka ceny moc nízká, jsem ochoten dát i trochu víc.
Tak hodně štěstí - např.: https://www.avelmak.sk/index.php?lm=348&pg=det&article=10012
Díky za tip. Podle toho co jsem četl o Z710A, tak vím, že z toho nepůjde udělat HiFi. Nicméně se alespoň o něco pokusím (Je to pro jednoho mého známého, který má k tomu zesilovači určitou vazbu. Kdyby to byl můj zesilovač, tak bych jej už prodal. Na poslech hudby mám moderní Yamahu a jsem plně spokojen.)
Navíc nemám co ztratit, ten běžnější integráč - TCA730 z oné dvojice stojí 8,- Kč.
Co se týká té adresy, tak už jsem to napravil. Nejde o to, že by mi tenhle údaj přišel až moc osobní, ale spíš o to, že na tomto fóru nepíšu moc často do diskuzí a při zakládání účtu se mě to na bydliště myslím neptalo.
to Kokun:
No dobrá, uznávám, že moje výchozí cena je možná trochu moc nízká. Ale na českých obchodech to nemají a na Ebayi se mi to zdá předražené. Takže jsem neměl s čím to porovnat.
Radši to koupit lokálně a nehrozí čínský fake.
- Milda134
- Kontaktovat uživatele:
http://searle.x10host.com/AVRPong/index.html
taky se na to chystám, ale zatím není čas, jsou tam i volby verze podle roku a také volba TV normy, vše v jednom pouzdře a nějaké to smetí kolem a tuším, že se to vleze i do ATmega168
p.s. omlouvám se, obrázek napoví víc.
- scorpions-cz
Ok, díky.
to scorpions-cz:
To není zrovna dvakrát levné, no. A stálo to za to, nebylo v té době už něco lepšího/obdobného? V jakém to bylo roce?
Docela rád bych někdy viděl schéma (alespoň překreslené, když ne originál) od TV her Tesla XD8000. To nemá žádný speciální vzácný obvody, ale jen asi 7 obyčejných TTL. Nevím, jak to dokázali, když původní Pong je taky z TTL obvodů a má jich asi 10 krát tolik.
- Milda134
- Kontaktovat uživatele: