Aktuálně Česká pošta 2022-2025
Moderátor: Moderátoři
Hubert_79 píše: A samozřejmě má zazvonit a normálně doručit. Schránka je kde, v bytovce, v RD? Ona nemusela vědět, že ty jsi ty.
V RD kde je jen jedna adresa a schránka. Věděla kdo jsem, zná mě, chodí tam už několik let. Spíš pomsta na stížnost od minula, kdy se podle kamery vůbec neobtěžovala zazvonit a rovnou do schránky strčila výzvu. Byl to balík do ruky velikosti pohlednice tloušťka 2 cm.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Co je napadne priste? Cekani ve fronte na balik zprijemni nabidkou hotelovych sluzeb?
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-zn ... i-40414338
Myslim, ze potom pochopili, ze maju hlavne dorucovat zasielky a pripadne predavat veci s tym suvisiace. Na postu chodim len posielat zasielky, a to jedine vopred cez web zaplatene, takze necakam. Dorucenie sa da riesit cez BalikoBOX.
Jeste mne napada, ze nektery z genialnich zamestnancu ceske posty byl na nakupech v Nemecku, kde si vsiml ze vetsinu pobocek franchizovali soukromnikum do ruznych kolonialu apod. A tak ac nechapaje proc to deutschepost vlastne dela, rozhodl se mily genius povysit uvedeny proces na vyssi level a rovnou pretvorit v kolonialy pobocky ceske posty.
Ach jo.