Ruzné kleště, ale od koho?
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Už je nechcu ani vidět.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Objavil som potom zn. FESTA a tie sú super. Rúčky majú trochu ináč tvarované ako tie extolky, ale dôležité je že strihať s nimi to ide asi tretinovou silou. Pritom zábrus ostria (uhly) vyzerajú byť úplne zhodné s extolom, tak to bude zrejme ergonomiou tých rúčok. Cena pri tom bola len 5,90€
drat to nelisuje jako stipacky ale striha, jde to s mnohem mensi silou.
ZdenekHQ píše:Štípačky Wiha jsou za ty peníze pěkný svinstvo.
Které? Nějaké tzv. precizní? V práci jsem našel aspoň dvoje tyto z přiloženýho obrázku. Jedny měly upadlou čelist. Druhé byly kompletní, ale byly nějak nepovedené. Gumovej kryt rukojeti skutečně nedržel na svým místě. Čelisti na sobě moc neseděly. Taky je nikdo nepoužíval a koupily se asi Knipex 78 61 125 Electronic Super Knips. Nějaké takové jsem používal i v předchozích dvou zaměstnáních. Doma mám speciální verzi Knipex 78 61 140 Electronic Super Knips® XL. Samozřejmě netrapte je tlustýma drátama. Na to mám model 74 05 250 délky 25cm.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Maximální tloušťka stříhaného drátu není uvedena.
Bohužel, na oficiálním webu se nedají dohledat. https://www.wiha.com/cz/cs/naradi/klest ... leste/?p=1
Takže se jedná o kdovíco. Možná nějaká speciální hobby řada, nebo jenom prodaná licence nějakému neznámému výrobci... Jako když je na něčem napsáno Philips, ale konstrukce i výroba je kompletně čínská.
Pokud vás to nebaví, kupte si nějaké od Knipexu a je to.