Ahoj. Mělo by se zde rozlišovat podle zemí, ze kterých se zde přistupuje. Všiml jsem si, že je zde spousta uživatelů ze Slovenska - a v jejich zemi mají nejspíš jiný pravidla, než je tady v CZ. O tom, že na Slovensku je nutné dokládat totožnost i při nákupu předplacených sad jsem četl již hodně dávno.
Návod na přechod k jinýmu operátorovi Ti dá přímo operátor, ale základem je mít vyrovnaný závazky - nemít podčerpaný kredit, u paušálu musíš prvně vypovědět slmlouvu a používat - takže platit - jej do doby jeho vypršení. Pak dostaneš od operátora kód pro přenos čísla. U kreditu nevím, jestli to není pouze u paušálních čísel.
Něco o tom píšou zde
https://www.tarifon.cz/prenos-cisla/
A "předplacenky" taky zas tak výhodný nejsou - je to jen převlečený tarif. Výhodu spatřuji jen u děcek, kterým určujete kreditem, kolik smí provolat. Jelikož jste "Anonymové", tak se o vás operátor zas tak starat nemusí a vaše čísla jsou často poskytnutá různým reklamním společnostem. Co jsem přešel na paušál, jediný, kdo mi reklamně volal, tak je operátor mé banky a operátor telefonního operátora, u kterýho mám číslo - a to je v pořádku.