Identifikácia SMD SOT23-5
Moderátor: Moderátoři
Identifikácia SMD SOT23-5
potreboval by som pomôcť s identifikáciou súčiastky z int.rádia OneConcept 10034057.
Rádio
Označenie na súčiastke S5ELA, Púzdro SOT23-5. Na DPS ako U6.
Podľa kodebooku som našiel, že to môže byť aj R1121N351B .
Low noise 150mA LDO regulator.
Ale je možné že sa mýlim.
Chýba tam kondenzátor C45 (medzi pin 4 a pin5 ) ktorý sa veľmi hrial a potrebujem ho nahradiť ale neviem čím tak hľadám nejaký datasheet podľa ktorého ho nejak určím . Podľa datasheetu R1121N351B mi ale nesedí pin5 kde je NC.
Ďakujem za ochotu.
- Přílohy
-
R1121N351B.pdf- Datasheet
- (290.51 KiB) Staženo 88 x
Nikdy jsem nepochopil, jak někdo může chtít (a naopak poskytovat) informace k neznámé součástce bez elementární znalosti jejího připojení k okolí.
No, na tomto serveru je to docela běžné...
Jo a když hřeje keramika, tak se primárně snažím zjistit příčinu tohoto jevu, samozřejmě ještě daleko předtím, než ji vyjmu (a horkem tak případně úplně změním její vlastnosti, včetně těch nenormálních).
C45 = Bez kapacity
Všetko ide len pri dotyku ovládania Volume vypadne napájanie.
(Zdroj bol použitý originál aj externý) .
Ale pri tom zrejme zaberie ochrana a potom to celé cykluje. Keď vytiahnem napájanie a po chvíli ho zapnem funguje normálne. Pokiaľ som mal čelný panel aj s DPS von tak to išlo celý deň bez výpadku. Zaujímavé .
Ako náhle som to poskladal znova problém . Ako nejaká reakcia na teplotu .
Dám tam ako vraví jezevec 1uF a uvidím. Áno ide to aj bez tej keramiky .
To JirkaZ
máš pravdu ospravedlňujem sa nestihol som to premerať
Ale zrejme to bude SGM2032.
Pin1 a pin2 = +5V
Pin2 a pin5 = 3,3V
S toho bude asi napájaná nejaká časť uPC ktorí to riadi. V tých spojoch sa dá rýchlo stratiť kresliť to nemá zmysel .
Schéma asi k tomuto číňanovi nebude. Vyzerá to tak že DPS bude podobná ku každému takému to výrobku len kysnička bude iná
To značenie smd kódov na súčiastkách je úžasné.
DELONG píše:C44 = 180nF
C45 = Bez kapacity
To JirkaZ
máš pravdu ospravedlňujem sa nestihol som to premerať![]()
A co na to ohmetr - nemá C45 svod, když za provozu hřál? Zvláště když na něm napětí "padalo". U keramiky by na tom nebylo nic divného.
Ten svod můžeš přeměřit ještě i teď.