Zistenie IP odosielatela mailu.

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
PabloX
Kontaktovat uživatele:

Zistenie IP odosielatela mailu.

#1 Příspěvek od PabloX »

Prosim poradte. Neviete, ako zistim odosielatela anonymneho mailu (IP, pouzivatela pripojky). Prislo mi zopar hnusnych mailov, a chcem zistit toho kokota, co mi to pisal. Ak daco mate, dik za rady.
Raptor181
Moderátor

#2 Příspěvek od Raptor181 »

PABLOX nabuduce bez tych hrubych vyrazov...

Dakujem
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
PabloX
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od PabloX »

Prepac, len som bol moc nastvaty z toho.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od forbidden »

Obavam se, ze IP adresu odesilatele nezjistis. Ve zprave se nese pouze IP adresa jeho SMTP serveru a to muze samozrejme odeslat odkudkoliv.
PabloX
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od PabloX »

Aha, tak potom nic. A nevie niekto, ako urobit aby sa mi na stranku nedostal urcity clovek, ktoreho IP tam zadam? Ako je to robene tu, ze mi vypise, ze som zabanovany.
Raptor181
Moderátor

#6 Příspěvek od Raptor181 »

Mam dojem ze na BAn je tu asi nejaky script. Ohladom tohto ti asi najviac povie ADMIN :wink:
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
PabloX
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od PabloX »

Ja som to totiz uz pisal do rubriky ban/unban, ale tam mi nikto neodpovedal. Myslis, ze ak je to script tak by mi ho poskytol?
RadekB

#8 Příspěvek od RadekB »

PabloX píše:Ja som to totiz uz pisal do rubriky ban/unban, ale tam mi nikto neodpovedal. Myslis, ze ak je to script tak by mi ho poskytol?

Ten skript nebude urcite univerzalni a navic se to neobejde bez podpory na strane serveru. Jinak pro omezeni pristupu na www se pouziva napr. soubor .htaccess . Zkus neco pohledat v googlu
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“