JVC, C-210EE

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
DjRix
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od DjRix »

No Petře já si stejně myslím že "kondenzátorové léčení" asi tuhle závadu neopraví... :opravar:
Klídek chlapi,to je nulák...
Návštěvník

Re: JVC, C-210EE

#17 Příspěvek od Návštěvník »

Věř mi , že ten elyt má hodnotu M47/50V. Pokud máš v ruce 47M/50V , pak nevím co jsi vyměnil. Myslím , že ten co mám na mysli, bydlí uprostřed těch dvou a zkusíš ho přiložením. Tv se rozladí. Já to hledám osciloskopem a tenhle poklad jsem neměl na stole dobře rok. Ivan
Návštěvník

#18 Příspěvek od Návštěvník »

Ahoj Petře , jak jsi se dostal přede mě ? Já mu odpovídám a najednou ty. Akorát mě těší, že jsme se dopracovali ke stejnému výsledku. Ivan
PetrK
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od PetrK »

Anonym píše:Ahoj Petře , jak jsi se dostal přede mě ? Já mu odpovídám a najednou ty. Akorát mě těší, že jsme se dopracovali ke stejnému výsledku. Ivan

Tak to nevím Ivane, byl jsem možná o vteřinu rychlejší :D :D
**** Petr ****
stasek

JVC, C-210EE

#20 Příspěvek od stasek »

Ivane a Petře, ten ellyt má skutečně hodnotu 0,47 M, stejně to ale nepomohlo. Buď to vrátím, nebo to nechám až na dlouhé zimní večery. Je mi líto mu ho vrátit neopravený, on ho vyhodí a to je škoda. Obraz je, pokud chvilku drží, ještě dobrý. Uvidíme. Každopádně všem, co odpověděli děkuji moc.
achil

#21 Příspěvek od achil »

To je určitě škoda, protože ty JVC měly HITACHI obrazovku a ta patrně překoná životnost plastů. Ale pokud je to nad tvé možnosti tak vyhledej profíka.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“