Měl jsem drahý notebook
Moderátor: Moderátoři
Měl jsem drahý notebook
Manželka do něj vylila 2 dcl červeného vína. Hned vyskočila a poctivě to utřela. Jenže když ho měla už v ruce, tak ji napadlo, že si přečte mejli, tak ho i zapnula.
Pak mi oznámila ať jsem v klidu, že jen trochu zasrmdělo z USB a že jsem šikovný a že to vyměním, chvilku jsem přemýšlel co. Napadali mě věci jako manželka a USB. uf
No nebyl jsem schopný ani smrtelného výkřiku, jen jsem seděl a čuměl.
zde žijí marťani:
http://www.kapsch.net/cz/kapschsro/cz/1 ... etCDCZ.htm
teď jsem řešil jednu reklamaci VAIO SZ4 ......
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Cust píše:...že to vyměním, chvilku jsem přemýšlel co. Napadali mě věci jako manželka ...
Moje milá touží po novým mobilu a nejzásadnější věci pro ni jsou , že kryt je z hliníku a vpředu je zrcátko. Lehce mě dávala najevo, že "než mít doma naštvanou ženskou, tak je lepší.." - načež byla přerušena mým dovětkem "..je lepší ji vyhodit na mráz a počkat, až se zase uklidní" . A bylo po debatě.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Jeste rekni ze nejsi tak sikovný a nevymenís to.Cust píše:Ano, měl jsem krásný a ne zrovna levný notebook od Sony, hezký obraz, displej tlustý jen 3mm, dal se nosit jak silnější sešit. Hmotnost měl tuším jen něco pod dvě kila.
Manželka do něj vylila 2 dcl červeného vína. Hned vyskočila a poctivě to utřela. Jenže když ho měla už v ruce, tak ji napadlo, že si přečte mejli, tak ho i zapnula.
Pak mi oznámila ať jsem v klidu, že jen trochu zasrmdělo z USB a že jsem šikovný a že to vyměním, chvilku jsem přemýšlel co. Napadali mě věci jako manželka a USB. uf
No nebyl jsem schopný ani smrtelného výkřiku, jen jsem seděl a čuměl.
Vino je svinstvo. Zere to neuveritelne rychle nozicky integracu
každopádně neztrácej velkorysost a nadhled!
to, že ho zapnula po zalití, svědčí o tom, že nevyniká moc velkou přidanou hodnotou v inteligenci, na druhou stranu má třeba pořád vysokou zůstatkovou estetickou hodnotu...
musíš se nějak rozhodnout sám, co má jít z domu.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Crifodo píše:manželka, to je široký pojem, dá se pod tím představit něco se nedá vyvážit ani kontejnerem nových notebooků od Sony i něco v ekvivalentu 15 let starého akupacku![]()
každopádně neztrácej velkorysost a nadhled!![]()
to, že ho zapnula po zalití, svědčí o tom, že nevyniká moc velkou přidanou hodnotou v inteligenci, na druhou stranu má třeba pořád vysokou zůstatkovou estetickou hodnotu...
musíš se nějak rozhodnout sám, co má jít z domu.
Diky, uz dlouho jsem se takto nenasmal
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
Honza_dy píše:Školit, školit a zase školit! Já té svojí už delší dobu předávám rozumy a připravuju ji na podobný situace. Několikrát jsem se jí ptal jak je možný, že ty moje kecy vydrží poslouchat načež se mi dostalo odpovědi že je to docela zajímavý ( asi 4 hodiny jsem jí v hospodě u piva vykládal jak funguje televize) Korunovala to tím, že si sama složila, zapojila a naladila satelitní komplet, prý se chtěla dívat na óčko... Ženský jsou nevyzpytatelný.
4 hodiny? Kolik to bylo piv?
btw k problemu,no co uz,azda si nemyslis ze je to posledna vec co Ti v zivote znicila
Těžko říct, asi hodně. Dokážu si představit jak se asi Cust cítil. Nejlepší kamarádka mojí XY tohle udělala svýmu chlapovi dvakrát a pokaždý do jinýho notebooku. Na její obhajobu lze říct jen to, že je to tupá kráva co si dostatečně neváží života. Chodit s ní já, tak se teď v base těším na novej mundůr.zdenoeddie píše:4 hodiny? Kolik to bylo piv?![]()
Já zase manželku preventívne zdrbem , keď robí niečo nesprávne, tak keď nevie či to robí v poriadku sa radšej spýta.
Ale tiež to je technický antitalent .
Preto keď vidím niečo také
http://home.zcu.cz/~ronesova/index.php? ... ename=uvod
Tak len žasnem. No však ono to je vykúpené niečim iným.
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)