Identifikace kondenzátorů na základní desce
Moderátor: Moderátoři
- romanzbrna
Identifikace kondenzátorů na základní desce
Děkuji
Datasheet
Pozdravuje Vás Martin
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
jiný kvalitní ultra-low ESR už neseženeš, dávno se to nevyrábí, buď dobrý z jiné desky, opatrně nahradit polymerama, nebo se ti kouknu, co vyhrabu u sebe
D8×20, ne?
- romanzbrna
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Michal22 píše:Vždycky něco vybereš, třeba na Mouseru.
proč lžeš a posíláš vodkazy na naprosto nevhodný hovadiny?
jako jo, jeden jedinej kvalitní výrobce eště vyrábí vhodnou řadu z té doby, poslední, ale ty ani nebudeš mít ponětí, kdo to je, a hovnauser samozřejmě tohoto výrobce nevede
budu muset fakt zadat výrobu, až konečně bude nějakej cash-flow, než i ten to přestane dělat…no ale zas se člověku nechce, když má pohodlný zásoby D8 kondíků z vadnejch desek, že
Týká se to těch, co jsou umístěny kolem CPU pod chladičem nebo bokem, že na ně neproudí vzduch od ventilátoru.
Neměl jsem, ale zatím v ruce dostatečný počet vzorků abych to mohl na 100procent potvrdit. A výrobci se už taky poučili, že už to na desky takhle blbě nedávají.
BTW: na té fotce je při přiblížení na kondenzátoru shora vidět fragment potisku s hodnotou z druhé strany. Takže je možné, že si z nás tazatel dělá legraci a snaží se rozjet flamewar.
jjilek píše: Tak přitom druhou stranu nafoť. A přidej rozměry. Mám tady nějaké zásoby nových elytů ze starší doby cca 10 - 15 roků.
romanzbrna píše:Tam opravdu nic není z druhé strany.
Ale děkuji za identifikaci
Odpoledne změřím, díky
Čekám na zprávu od romanzbrna. S velkou pravděpodobností mám tyhle hodnoty nepoužité v dostatečném množství, čímž by se problém náhrady zjednodušil.