CANON barvy na doplnění tiskárny - daruji

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Lancer

CANON barvy na doplnění tiskárny - daruji

#1 Příspěvek od Lancer »

Při debordelizaci jsem našel barvy do tiskárny kterou již nemám. Je mi líto to hodit do popelnice, takže daruji...... (kolem Prahy 10)
Přílohy
CANON barvy zdarma.jpg
CANON barvy zdarma
CANON barvy zdarma
tiktak1953

#2 Příspěvek od tiktak1953 »

Z obr.neni viet,ze kolko je jej.Daj lepsi obr.kolko je jej.Kludne na mail mozes.Ak nikto nie tak mam zaujem,vybavim odvoz,cau
----------------------
Napisal som, ze vybavim odvoz,tzn,napisem kamosovi v prahe aby preto skocil ak suhlasis ked bude moct.Samoze tie flasky umyjes z vonku,das do dvoch igelitiek a hlavne aby z toho potom farba nevytekala.Viac na SZ mi napises adresu , tvoj tel. ak to das mne.Ak das druhem, no problem.Teraz som vypalil z hrozna lebo ho nikto nechcel ani zadara 25L palenky ,mozno bude stacit.cau
Naposledy upravil(a) tiktak1953 dne 21 lis 2022, 20:42, celkem upraveno 3 x.
Lancer

#3 Příspěvek od Lancer »

No popravdě se mi do toho moc nechtělo, mám teď zaprasený ruce, ale budiž, moc toho není. Já si myslím, že posílat to někam na Slovensko by bylo spíše ke škodě, než k užitku, nestojí to za to, si dorasit oblečení, nebo potahy v autě. Spíše jsem si to představoval tak, že někde přibrzdim, stáhnu okýnko, někomu to vrazim do teplejch a budu doufat, že mi, případně sobě, nebude nadávat, do jaký kraviny se to nechal uvrtat. Pro mě by samozřejmě bylo nejjednodušší to vyhodit, ale vzpomínám si, že jsem se kdysi sám rozhodoval, zda do toho mám investovat peníze, či nikoli. Tak jsem to chtěl někomu prostě věnovat........
Přílohy
Barvy hladina.jpg
Moc toho není........
Moc toho není........
tiktak1953

#4 Příspěvek od tiktak1953 »

Ak plati ponuka ,napisal som ti SZ a nepozrel si ju este ,ak nie , tak nic.Da ti stovku zato,treba mu to umyt a dat dovoch nederavych igelitiek.
Lancer

#5 Příspěvek od Lancer »

Ne, nebudu to mejt. Vysvětlím: donesl jsem to do práce, že to nabídnu kolegům (nechtěli). Tedy nabízím zde. Již při kontrole hladin v nádobkách jsem měl ruce zaprasený a zcela rozhodně nemíním v zaměstnání řádit s inkoustovejma barvama na našich hodobóžovejch toaletách. A žádnou stovku nechci.
tiktak1953

#6 Příspěvek od tiktak1953 »

Napisal som ti SZ lebo potrebujem cislo tvojho mobilu ,a neotvoril si ho ani za tyzden.Ak neplati tvoja ponuka,tak aj tak mi napis,kamos v prahe caka,pride cez vianoce sem domov.Ty mu nevolaj,nedviha nezname cisla.cau
Lancer

#7 Příspěvek od Lancer »

Ale otvoril a odpověď jsem odeslal, SZ mám v odeslaných "po prosinec 05, 2022 6:49 pm".
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“