Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 4
Moderátor: Moderátoři
Jedine na multifunkciach sa lamu panty veka skenera. Je to tak rozsireny problem, ze nahrady vyrabaju a predavaju aj Cinania. Ta SCX-3405W tym asi este postihnuta nebola (ale nikdy som tento typ nevidel).
Z jiného soudku, SD je u nás na severu města. Nyní ho chtějí rozšířit na západ o kompostárnu. A to v blízkosti 100m od chystaný a 200m od stávající bytový zástavby. Až bude foukat od severu, tak si smrad užije celkem dost lidí. Jako by nestačil smrad z místního sila poblíž, kde se míchaj krmiva...
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Včera jsem přitáhl ruční elektrické míchadlo na maltu. Zapadané sněhem tak jsem to dal na vysušení do kotelny. Pak se na to podívám. Má to "nový kabel" tak, že je těsně u rukojeti lustrsvorka a na ní je připojený nový kabel.
A brácha jezdí ve městě C s kukavozem. Na tamní sběrňák má volný přístup. Občas mi něco vyfotí a dostane instrukce jestli zachraňovat nebo nechat ležet.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Celeron píše:Kurňa, jak vy to děláte?...
Nechodím do sběrného dvora, ale jsou u nás tři kontejnery na elektroodpad.
Naposled jsem vyhrabošil malý (12") notebook acer. Procesor Pentium, nějaká ta málo žravá verze Uxxxx. Nebyla v tom paměť a disk, zdroj u toho byl. Je to jak nové, po osazení potřebného (4GB RAM a disk 1TB WD Black, vše z vyhozených vraků) to běhá naprosto bez problému.
O smradu nám povídej - v Chrášťanech je fabrika na psí granule a podobné šmakulády. To býval puch, že jsi neotevřel okno. Asi už to nějak vyřešili, protože už nesmrdí.
Sonet ještě bez DUO tedy jednorychlostní, ještě verze s plechovými víky.
Mírně napadeno hovadem, podle fotek Kroků Františka Janečka atd. zastrkaných ve víku se zvláštním vkusem někdy v osmdesátkách.
Bohužel ten kalný blb lepil ty svoje pubertální obrázky nějakým acetonovým lepidlem, takže poškodil jak koženku skříně, tak lak panelu.
Na plexi, to je už vůbec masakr, ale tak nějak to koresponduje s předmětnými uživateli. Dokážu pochopit že si vojáci oplácají skříňku Lenkou Kořínkovou, ale polepit elektronkovej magnetofon z roku 58 obrázkama ze Sedmičky pionýrů...
Jinak ke stroji, je celkem zajímavé o jaký kus pokročil za rok další model, řešením i materiálově.
Samolepky dokáže nasrat na jinak hodnotný povrch už přímo výrobce, dostalo mě to u firmy Sony na kameře za 80k, pět strakatých samolepek reklamního charakteru, naštěstí šly dolů ještě začerstva.
V jiných oborech je stejnej problém. Najít nějakýho Bavoráčka z devadesátých let, aby nebyl dopizděnej tunerem...
Já vím o kůlně v sousedství, ve které leží kompletní a (zatím) pěkně zachovalej MGK-10. Ale (majetný) majitel nechce ani slyšet. Tak tam bude MGK hnít, a po dědkově smrti ten magnetofon pozůstalí hodí do kontejneru.
Jednou už jsem po něm vybíral z popelnice sluchátka. Bezdrátové Sennheisery v původní ceně kolem 15k. Velké velurové mušle, luxusní provedení i zvuk. Jako nová. Dodělával akumulátor.
Nemám problém si koupit cokoli se mi líbí. Sluchátka mám ještě lepší. Jenomže nesnesu pomyšlení, že se takováhle věc prostě hodí do šmelcu. Vyměnil jsem dva NiMh články za 40 Kč a má je zeťák.