jaká náhrada za tiskárnu iP7250
Moderátor: Moderátoři
jaká náhrada za tiskárnu iP7250
Teď už servis asi nedoženu ale chci se zeptat :
Nevít o podobné tiskárně která má tisk 9800 dpi ?
Procházím nabídky a všechny jsou pouze na 4600 dpi, to je snad přestali vyrábět anebo špatně hledám. Z bazaru ji kupovat nechci.
Děkuji za případné nasměrování a
Přeji všem bastlířům hezké a spokojené vánoce.
Podél vodicí tyče je napnutý polyesterový "filmový" pásek s jemným čárovým rastrem, hlava má fotoelektrické čtení. Někdy je pásek špinavý od mikrokapek inkoustu a prachu, může být zaprášené i čidlo. Pásek je z jedné strany zaklesnut pevně v háčku, druhá strana je napnuta do planžety která pásek napružuje. Vzácně může být pásek mechanicky vydřený.
Nevím jak je napájen motor vozíku, ale napadá mě jestli neodešlo řízení a ten motor dostane max. napětí. Nevím jestli to není krokáč, ale to by snad takovou pecku neudělalo.
Jsem na mašli. I kdybych měl schema tak bych do toho čuměl jak vrána.
Najdou se nějaké další rady ?
díky
Mohlo by to způsobovat nefunkční čtení impulsů, přerušeným vodičem k hlavě nebo nepatřičným napájecím napětím pro příslušné obvody řízení, pásek může být čistý ale odřený, ale to bys pod lupou viděl. Ono je to snímání principiálně vtipné, ale životností takové krátkodobé, jak je požadováno a levné.
Nedá se nic dělat, po silvestru zkusím servis ale ještě nevím který. Vypadá to že jsou všechny v Praze ale když procházím zkušenosti zákazníků tak jsem žádný kloudný nenašel.
Všem dík a přání spokojených Vánoc.