Log.sonda

Problémy s návrhem, konstrukcí, zapojením, realizací elektronických zařízení

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
nxn

#16 Příspěvek od nxn »

Nejlepší by tam byl dát operák LM319...ten je hodně rychlej....taky je dražší ...stojí 30kč
Poslední slova před smrtí: 'nebojte to je nulák'....Praskla žárovka:'vyměň všechny elity'
nxn

#17 Příspěvek od nxn »

Tak s tim kmitočtem sem to vyřešil takto...mělo by to přijít za operák jakej je na to váš názor ? :roll:
Přílohy
osc..GIF
(45.88 KiB) Staženo 59 x
Schéma.GIF
(5.73 KiB) Staženo 65 x
Poslední slova před smrtí: 'nebojte to je nulák'....Praskla žárovka:'vyměň všechny elity'
masar

#18 Příspěvek od masar »

...právě se mně v ruce zlomila tužka... :wink:
nxn

#19 Příspěvek od nxn »

Co se ti na tom nezdá a neřikej všechno....
masar

#20 Příspěvek od masar »

no nevím, čeho chceš výše nakresleným obvodem docílit, to je mně záhadou. Pro mně je to obvod, který nemá "ani hlavu ani patu", něco jako na schodech vylitá barva, vydávaná za umělecké dílo... :wink:
nxn

#21 Příspěvek od nxn »

Mělo by to rozšířit ty pulsy ....
masar

#22 Příspěvek od masar »

Rozšířit pulsy je možné i normálním způsobem, např. pomocí MKO, jak už bylo uvedeno. Ale na tohle už přišlo mnoho lidí před námi, to co děláš, je objevování objeveného. Buď skromnější a použij některé z mnoha vyzkoušených a nabízených schemat. :wink:
Banda

#23 Příspěvek od Banda »

A já jsem promáčkl myš, ještě že nebyla živá :D
Naopak, líbí se nám na to, je to čertovsky :twisted: jednoduché.
nxn máš snahu a to se cení.
Doporučuji najít si zapojení log. sondy, prostudovat a pokládat případné dotazy, co není jasné. Jinak nemá smysl neustále, pokud se chceš něco naučit, simulovat a vzít si nepájivé pole nebo i tu pájku a postavit si to naživo, ať vidíš jak se zapojení chová v reálu, odladit a pokud nebude něco jasné opět pokládat dotazy. Kdybych se měl ptát na každé zapojení, které jsem nasimuloval v PC, asi bych se ke stavbě žádného zapojení nedostal, pořád by se něco muselo upravovat. Zkušenosti z tebe dělají profíka, ne tisíce nasimulovaných schémat!
FERYACT

#24 Příspěvek od FERYACT »

SENDIXI:Myslím si že mít superrychlou sondu je neůčelné.Pokud sonda indikuje signály které logika"nevidí" dochází k hledání signálů které se posléze vypaří.
Sendyx

#25 Příspěvek od Sendyx »

sonda snad musí indikovat signály, které logika chytá a to by ses divil, jak krátké pulzy dokáží HCT a LS obvody chytnout.
Odpovědět

Zpět na „Řešení problémů s různými konstrukcemi“