Opravoval jsem prasklou strunu u 1000MB a tam opravdu jiné pero nebylo. (Nevím, jestli to byl stav z výroby).něco jako kdyby šáde měla plyn vracenej jenom tou tenkou tažnou pružinkou na karbci ...
Vtipy, vtipné články a odkazy X
Moderátor: Moderátoři
samec píše:Pružina na strane pedálu vráti pedál, ale nie lanko. To sa dá len ťahať, ale nie tlačiť.
Tak na 1000MB nebylo žádný lanko ale asi 1,5 mm tlustá struna v bowdenu. Parkrát jsem jí měnil, praskala vždy pár mm od čepu pedálu. Asi jednou se dala posunout a použít znova. Většinou svině praskla při předjíždění, když se prudce přišláplo.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě
Na podlahu mi spadl spojkový. Na semaforu. Holt jsem musel nastartovat se zařazenou jedničkou a dojet domů jen na ni. Naštěstí to nebylo daleko, v cestě však byly ještě dva semafory. Volil jsem rychlost tak, abych projel na zelenou. Povedlo se
Když mi prasklo plynové "lanko", dojel jsem domů na zvýšený volnoběh. To bylo ještě ve Š100. Několik desítek kilometrů. Docela nuda, ovšem doslova "vyskákat" jeden kopec bylo opravdu zajímavé
Jeho výměna byla taky zajímavá. Bowden byl na jednom místě prorezlý a přerušený, takže jsem tu strunu nevědomky nasoukal někam do kastle a pak nešla vyndat. Strunu jsem pak při vytahování na několika místech zmordoval, tak když jsem ji konečně vytáh, hned jsem běžel pro další. Pak už to bylo OK.
Muž, který znásilnění nahlásil, pracuje jako masér. Své služby – masáže včetně dojezdu ke klientovi – nabízel na serveru Amatéři.cz. Právě tam se mu Navrátil měl ozvat a posléze jej pozvat do svého služebního bytu v centru Prahy.
Raději na www.amateri.cz maséra nehledejte... Ani není snadný ho tam najít. Snad někde tady... https://www.amateri.com/cs/seznamka/
On nabízí služby
- kevin_mitnick